Edit blogi kansi
Edit Beauty Lounge

Edit Beauty Lounge

Näin syntyi Edit Beauty Lounge

Vuosi sitten päätettiin, että laitetaan hynttyyt yhteen.

Sitten tuli korona.

Suunnittelua, fiilistelyä ja haaveilua kuitenkin jatkettiin. Niitä vain hieman lykättiin.

Mutta korona vaan jatkui.

Todettiin, että ei se hetkeen ole väistymässä ja päätettiin, että vuodesta 2021 tulee meidän vuosi!
Päätettiin luottaa, että saadaan asiat järjestymään.

Ja huhheijaa, paljon onkin mahtunut tähän väliin!

Loputonta liiketilojen selausta ja karsintaa ilmoitusten perusteella, pohdintaa siitä, mitä me haluamme asiakkaille tarjota, sekä miltä liike visuaalisesti näyttäisi. Ollaan kierrelty kaupungilla kurkkimassa ikkunoista sisään ja miettimässä, mihin me mahduttaisiin, mikä palvelisi meitä ja sitä kautta asiakkaitamme. Ei nimittäin ole ihan yksinkertainen homma mahduttaa kahta hoitohuonetta, parturi-kampaamon asiakaspaikkoja, pesupaikkoja ja kaikkia muita tarvittavia vesipisteitä ihan mihin tahansa tilaan. Paljon ollaan raavittu päätä ja pyöritelty eri mahdollisuuksia. Kymmenen eri liiketilaa ollaan käyty katsomassa ja ihmettelemässä, mutta kaikki niistä on jouduttu hylkäämään riippuen hyvin erilaisista asioista.

Olemme kokeneet erittäin karvaita pettymyksiä, kun olemme antaneet itsellemme luvan toivoa liikoja liian varhain, mutta mukaan on mahtunut myös ilon hetkiä. Olemme saaneet huomata ja kokea mitä on kun puhalletaan naisporukassa yhteen hiileen ja kaikilla on sama tavoite. Joku nostaa aina ylös, kun toisella on tunne, että ”äh, ei tää tuu onnistumaan”. Hienosti ollaan saatu kasata haaveiden ja ideoiden osista suuri unelma, joka pääsee vihdoinkin toteutumaan.

Vaikka liiketilan löytyminen kestikin aikansa, eikä sitä oikeesti edes ollut vielä 6 viikkoa ennen avautumista, niin me emme kuitenkaan pysähtyneet, vaan jatkoimme päämäärätietoisesti ja toiveikkaina unelman rakentamista. Olemme taustalla kasanneet nettisivumme valmiiksi, vain osoitetiedot puuttuivat, avasimme nettiajanvarauksen, toki pienellä varoajalla, jotta kaikki on varmasti valmista asiakkaille ilmoitettuna ajankohtana sekä monet muut asiat on suunniteltu niin hyvin, että ne ovat vain enää toteutusta vaille valmiita.

Parasta on kuitenkin tämä jengi, keiden kanssa tätä hommaa kasataan. On ihanaa, että kaikki tuemme ja tsemppaamme toisiamme, jaamme yhdessä hyvät ja huonot hetket. Synkätkin hetket muuttavat nopeasti muotoaan mustan ja huonon huumorin säestyksellä sekä nousemme yhdessä pettymyksistä ja jatkamme tarmokkaasti eteenpäin. Meistä on kuoriutunut varsinaisia ongelmanratkaisijoita miettiessämme vaihtoehtoja ja uusia mahdollisuuksia.

Tämä uusi alku yhdessä on saanut meidän luovuutemme ja inspiraatiomme virtaamaan like never before ja on mahtavaa, että pääsemme jakamaan sen asiakkaille.

Me teemme tätä yhdessä.

Me olemme Edit Beauty Lounge.

Tervetuloa osaksi meidän tarinaa.

Meri, Titta, Laura, Emma & Susanna

Jaa postaus