Sinua palvelevat

Edit Ammattilaiset

Edit Beauty Loungen ammattilaiset ovat työskennelleet jo vuosia intohimoisesti hius- ja kauneudenhoitoalalla, tervetuloa tutustumaan meihin ja löytämään oma ammattilaisesi.

SUSANNA

KOSMETOLOGI
SAIRAANHOITAJAOPISKELIJA
Ripsiteknikko

Hellou!

Olen Susanna ja työskennellyt kauneudenhoitoalalla pian jo 10 vuotta. Vaikka olen valmistunut Cidesco-kosmetologiksi Helsingin palvelualojen oppilaitoksesta keväällä -11, ei ihonhoidon ammattilainen ole ikinä valmis. On antoisaa kouluttautua jatkuvasti ja tarjota asiakkaille uusia laadukkaita elämyksiä. Tämän myötä opiskelen tällä hetkellä myös sairaanhoitajan ammattia, jotta voin laajentaa palvelutarjontaani jatkossa. Työssäni rakastan haasteita ja monipuolisuutta. Paras palkinto on nähdä toivottu lopputulos sekä onnellinen asiakas.

Hyvinvointi on voimakkaasti läsnä myös työni ulkopuolella. Harrastan monipuolisesti urheilua, mutta nautin myös rentoutumisesta täysin siemauksin. Olen vaimo, pienen pojan ja tytön sekä yhden karvaisen bulldoggin äiti.

Työkaverin kommentti susannasta:

Susanna on äärimmäisen taitava työssään. Olisin kateellinen, jos en olisi hänen työkaverinsa ja pääsisi hyötymään itsekkäästi hänen taidoistaan, niin kollegana kuin asiakkaanakin. Susanna kohtaa jokaisen asiakkaan aina kiireettömästi ja antaa 100% panoksensa työssään. Susannalla riittää aina aikaa ja energiaa muille, hän on ensimmäisenä ideoimassa synttäriyllätyksiä tai babyshowereita läheisilleen. Olen jo monta vuotta saanut tehdä töitä yhdessä Susannan kanssa ja hän on ollut tärkeä tuki sekä turva monessa tilanteessa. Voisin sanoa, että olen ainakin kerran elämässäni voittanut lotossa täyspotin, kun olen saanut näin mahtavan ja ammattimaisen kollegan rinnalleni.

EMMA

ESTEETTINEN SAIRAANHOITAJA (AMK)
SKY-KOSMETOLOGI
Ripsiteknikko

Heippa kaikki!

Mä oon Emma, paljasjalkalainen riksulainen. Kosmetologiksi valmistuin jo vuonna 2004. Hetkeksi hairahduin varastotöiden, myyjän sekä ravintolamaailman saloihin, mutta vuonna 2010 aloitin kosmetologiyrittäjänä Riihimäellä.

Kohta kahdeksan vuotta olen mieheni kanssa asunut pellon laidalla, lähes maalla, mutta kuitenkin lähellä keskustaa. Olen se ihminen, joka sekoaa kaikista eläinkunnan ystävistämme aina aivan totaalisesti, varsinkin koirista. Olenkin kuuluisa eläin- sekä jäniskevennys-videoistani, joita aina jaan ystävilleni heidän kyllästymiseensä asti 😀 Perheeseeni kuuluvat myös terrierit Armi (Harmi) & Tauno (Taukki).

Valmistuin keväällä 2022 sairaanhoitajaksi ja näin ollen palveluvalikoimani on laajentunut myös esteettisten puolen hoitoihin.

Olen pikkutarkka tekijä, jolla on loputon tiedonhankinnan halu. Jos lähden tekemään jotain uutta, haluan tietää siitä mahdollisimman paljon. Koenkin, että asiakkaani voivat luottaa minuun ammattilaisena, koska tutustun, tutkin ja testaan aina uusia palveluita tarkasti ennen niiden ottamista valikoimaani. Koen olevani asiakasta tarkkaan kuunteleva, huolellinen sekä rauhallinen asiakaspalvelija. Erityisesti rakastan tehdä erilaisia pistoshoitoja, kestopigmentointeja sekä erilaisia tuloksellisia kasvohoitoja, kuten mesoterapiahoitoja, mutta ihaninta työssäni onkin palveluiden vaihtelevuus. Näin ollen koen työni olevan aina erittäin mielekästä.

Olen nykyään osa myös Plastic Surgery Centerin tiimiä. Työskentelen osan viikosta myös heidän Helsingin Erottajankadun & Tampereen Keskustorin toimipisteissä. Plastic Surgery Center on Suomen suurin ja johtava plastiikkakirurginen klinikka, joka on erikoistunut esteettisiin toimenpiteisiin ja korjaavaan plastiikkakirurgiaan.

Toivon kovasti näkeväni tuttuja sekä uusia asiakkaita, niin Editissä kuin PSC:llä.

 • IBSA 07.12.2022
  Aliaxin Lower Face Hands-on training by Satu Lindfors
 • IBSA 06.10.2022
  Aliaxin Lips webinar by Stephanie Axelsson
 • IBSA 04.10.2022
  Aliaxin Lips & Midface Hands-on training by Dr. Beatriz Molina – by invitation only
 • DUAL LASER  LTD OY 27.09.2022
  Cellbooster training by Dr. Gabriel Siquier
 • IBSA 21.09.2022
  Aliaxin EGO Lips Hands-on training by Satu Lindfors
 • IBSA 07.09.2022
  Viscoderm Hydrobooster & Profhilo combinational protocol MASTERCLASS by Dr. Gabriel Siquier
 • FACELAB 06.06.2022
  Keski- ja alakasvojen täyteainehoidot – Full Face käsittely
 • IBSA 24.05.2022
  Theoretical deep dive into hyaluronic acid
 • IBSA 04.05.2022
  Aliaxin EGOLips – An expression of uniqueness
 • IBSA 02.05.2022
  Viscoderm Skinkò e mesoterapia
 • IBSA 20.04.2022
  Aliaxin – Keskikasvot
 • IBSA 07.04.2022
  Viscoderm Skinkò & Skinkò e product presentation webinar
 • IBSA 07.04.2022
  Advanced Profhilo – How to individualize Profhilo
 • IBSA 28.03.2022
  Aliaxin – Huulten täyteainehoidot
 • IBSA 16.03.2022
  Introduction to Profhilo
 • NORDIC MED ACADEMY 05.10.2021
  BASIC Huulten täyteainehoidot – Teosyal

Työkaverin kommentti emmasta:

Voin allekirjoittaa Emman kuvauksen itsestään täysin. Emmaan voi luottaa asiassa kuin asiassa, homma tulee varmasti hoidettua hyvin ja perusteellisesti, niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Hän on oikeudenmukainen ja järki on hänessä vahvasti läsnä. Ihailen hänen tunneälyään ja tietotaitoaan. Mahtavaa päästä tekemään taas yhdessä töitä reilun vuoden eron jälkeen! Älä anna resting-btch-facen hämätä, hymyilevää naamaa on pakko joskus lepuuttaa.

LAURA

Parturi-Kampaaja

Moikka!
Mä oon Laura, kavereiden kesken Late tai Larska 🫡
Olen valmistunut keväällä 2011 Lahen Salpauksesta ja saman vuoden syksyllä siirryin palvelemaan asiakkaita yrittäjänä Riihimäelle, ja nyt maaliskuussa -23 tulee kaksi vuotta täyteen Editissä 😍
 
Tykkään tehdä vaihtelevasti erilaisia töitä, väriskaala liukuu kirkkaista, räväkämmistä väreistä luonnollisiin sävyihin sekä kaikkeen siltä väliltä 🎨 Viimeaikoina erilaisten kerrostettujen leikkausten noustessa pinnalle, olen nauttinut kevyesti ja kauniisti laskeutuvien kerrostusten leikkaamisesta erityisen paljon. Myös muut erilaiset tekstuuriset shaggy- sekä kiharoiden hiusten leikkaukset ja niiden muotoilu ovat minulle erittäin mieleisiä. Värjäysten ja leikkausten lisäksi palveluvalikoimastani löytyy myös kampaukset erilaisiin tilaisuuksiin, ja sinettipidennykset sekä tuuhennokset, jotka toteutan laadukkailla Great Lenghtsin aitohiuspidennyksillä✨️
 
Ihmisenä olen rento, ystävällinen ja muut huomioonottava tyyppi. Asustelen Hausjärven reunamilla peltojen keskellä mieheni ja kahden seniori-ikäisen mäyräkoiran kanssa.
Arvostan vapaalla omaa rauhaa ja kiireettömyyttä, nautin luonnossa liikkumisesta ja uusien paikkojen löytämisestä lähimaastoissa ja kauempanakin.
Parasta vastapainoa edellämainituille on nähdä ystäviä huonojen juttujen äärellä ja käydä tanssimassa niin, että askelmittari ei pysyisi mukana, jos sellaisen sattuisi omistamaan 💃
 
Kiitos kaikille, jotka ovat olleet tähän mennessä osa Editin matkaa, toivottavasti saadaan tavata vielä paljon uusia asiakkaita tulevaisuudessa 😍

Työkaverin kommentti Laurasta:

Mistä on Laura a.k.a Late tehty: Suurista paloista rauhallisuutta, kauhallisista lämpöä ja kattilallisesta lojaalisuutta.

Meidän Laura on eläimiä, luontoa ja rauhallisuutta rakastava persoona, jolla elämässä langat on aina tiukasti kiinni käsissä.

Työkaverina hän neutralisoi meidän räväkkää sakkia ja luo asioihin aina uutta perspektiiviä. On myös onni osata kaivaa esiin Lauran rauhallisen kuoren alta valloittava heittäytyjä. Lähes 10v sitten untuvikkoina aloitettiin ja yhdessä kasvettu yrittäjinä saman katon alla ja mikä parasta, on mahtavaa  päästä rakentamaan uutta ja jatkamaan tätä kasvua yhdessä uuden katon alla.

Hänen on helposti lähestyttävän persoonansa ja vahvan ammattitaidon takia, kampaajan penkkiin on aina yhtä mukava ja luottavainen mieli istua rentoutumaan ja nautiskelemaan.
Voin vain lämmöllä suositella.

titta

Parturi-Kampaaja

Moikka!
Olen Titta ja olen työskennellyt hiusalalla nyt 14 vuotta ja olen valmistunut vuonna 2009 keväällä KK Tavastialta parturi-kampaajaksi. 

Työssäni olen huolellinen ja tarkka. Mun kanssa voi puhua ja kysyä mistä vain. Pidän työskentelystä ihmisten kanssa ja haluan antaa asiakkaalle parhaan kampaamokäynnin.

Blondit on se The Thing! Rakastan tehdä vaaleita hiuksia ja oma tyylini onkin melko klassinen. Tykkään käyttää erilaisia vaalennus-  tai raidoitustekniikoita, jotta voidaan luoda asiakkaalle persoonalliset, mutta kauniit ja luonnolliset hiukset. Myös hiusten kunto on minulle tärkeä. Ei ole kauniita huonokuntoisia hiuksia. Hiusten kunto vaikuttaa paljon värjäyksen lopputulokseen ja määrää myös sen mitä hiukselle voi tehdä. 

Inspiraation lähteenä minulle toimivat usein Instagram ja muut sosiaallisen median portaalit. Muita seuraamalla saan lisättyä omaan tyyliini uusia vivahteita. Haen kanssa inspiraatiota ja osaamista meidän alan koulutuksista. 

Vapaa-ajallani nautin ruuanlaitosta, rakastan kokeilla uusia reseptejä. Myös uudet elämykset ystävien kanssa ovat tärkeitä. 

Tervetuloa Editiin tutut ja uudet asiakkaat

Työkaverin kommentti Titasta:

Ollaan Titan kanssa työskennelty kohta 7 vuotta saman katon alla. Ja parasta on, kun voidaan jatkossakin nauraa huonoille jutuille samalla, kun juodaan kahvia.  Titta on todella ihana, aito sekä avulias ystävä ja työkaveri. Hänellä on aina aikaa kuunnella ja auttaa. Rakastaa matkustella, oppia uutta, hyvää ruokaa ja viiniä. Pientä elämän luxusta.  Mutta nauttii myös mökillä rauhoittumisesta. 

Titta vie hiusten raidoituksen next levelille ja ihailen hänen pikkutarkkuuttaan tehdä babyn babylightseja 😀 
Suoraan sanottuna blondi-guru. Hiuspohjan hierontaa ja hiustenleikkaus taitojakaan ei voi liikaa korostaa. 

MERI

Parturi-Kampaaja

Hei! 
Oon Meri, 33v hämäläistynyt pohjois-pohjanmaalainen. 
Asun Ryttylässä ja olen työskennellyt 8 vuotta hiusten parissa. Parturi-kampaajaksi olen valmistunut 2008 Raahen ammattiopistosta pekkatorilta. 
 
Työssäni pidän siitä, kun näen käden jäljen heti. Hiustenleikkauksia teen mielelläni niin parturi- kuin kampaamo puolella. 
Hiusten värjäyksiä tykkään tehdä laidasta laitaan, vaaleasta tummaan sekä pehmeämmästä väristä räväkämpään lopputulokseen. Raidoitustöiden tekeminen on itselle jonkinlaista terapiaa 😀
 
Vapaa-ajallani käyn kuntosalilla säännöllisen epäsäännöllisesti 😅 Tai ulkoilen koirieni kanssa ja joskus jopa käymme koiranäyttelyissä, milloin missäkin. Tykkään rauhoittua kotona elukoiden kanssa, joita tosiaan löytyy glen of imaalinterrierit Hertta & Ansa sekä 2 maatiaiskissaa, Hiski & Reino. Nämä ovatkin ihan bestiksiä keskenään ja välillä jännitän millainen sisustus kotona odottaakaan. 
 
Toivottavasti nähdään pian!

Työkaverin kommentti meristä:

Olemme Merin kanssa työskennelleet yhdessä 2014 lähtien ja on ollut ihana huomata, miten olemme lähentyneet vuosi vuodelta. Yhteinen huumori on ollut aina läsnä ja kiinnostuksen kohteet ovat suurilta osin samoja, kuten matkailu, liikunta ja lemmikit.

Meri on työkaverina ja ystävänä kuuntelevainen, kannustava, ahkera ja avulias. Ihailen Merin periksiantamattomuutta, mutta sisältä löytyy myös ihanan herkkä persoona, minkä hän näyttää perheelleen ja läheisille ystävilleen.

Oli sitten toiveenasi heleän vaaleat tai kirkkaan punaiset tai mitä vaan niitten väliltä, Meri toteuttaa toiveesi. Meri lähtee rohkeasti tekemään isompiakin muutoksia. Merin penkissä voi aina olla rennoin mielin.

Pinja

KOSMETOLOGI
Ripsiteknikko
Cristel Studion Kouluttaja

Moikka!
Oon Pinja ja olen toiminut kosmetologina vuodesta 2017 lähtien. Olen myös useamman koulutuksen käynyt sertifioitu ripsiteknikko. Olen erittäin tarkka ja huolellinen työssäni ja kuuntelen aina asiakkaitteni toiveita parhaimman lopputuloksen saamiseksi. 
 
Tykkään erityisesti tehdä ripsienpidennyksiä, kestotaivutuksia, kulmien laminointeja sekä kasvohoitoja. Mielestäni tällä alalla onkin parasta itsensä kehittäminen ja rakastankin käydä erilaisissa koulutuksissa.  Aina voi oppia jotain uutta. 
 
Olen kerennyt toimimaan yrittäjänä Riksussa jo aiemmin, mutta jäin äitiyslomalle 2020 keväällä ja palailinkin jo 2021 helmikuussa töiden pariin Lopelle. Editissä voit nähdä minua pari kertaa viikossa. 
 
Ihana päästä mukaan näin mahtavaan tiimiin. Toivotankin erittäin tervetulleeksi sekä tutut, että uudet asiakkaat!