Ihonhoitopalvelut

Edit Beauty Loungen ihonhoitopalveluista löydät laadukkaat sekä ennenkaikkea  tulokselliset hoidot kaikille erilaisille ihotyypeille. Hoidamme aina ihoasia  huomioiden yksilölliset ihon tarpeet. Anna aikaa itsellesi ja tule hemmotteluun!

phformula ihon pinnoitushoidot

Nourish My Skin

pHformula
-
medikaalitason pinnoitushoidot

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Tuotevalikoima tarjoaa ihoasiantuntijoille mahdollisuuden suunnitella monipuolisia hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

Kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta.

Meillä Edit Beauty Loungessa on käytössä pHformulan medikaalitason pinnoitushoidot, joita saavat käyttää vain koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset.

Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos ikääntyvälle iholle. Hoitaa erityisesti valovanhentumisesta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, sameaa ihon sävyä, pinnallisia ja keskitason ilmejuonteita.

Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos, joka ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvaisessa ihossa. Liuoksella on tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti kuoriva vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista.

Voimakas sekoitus pinnoitusaineita uniikissa savipohjassa, joka edistää aktiiviaineiden nopeaa ja tasaista imeytymistä. Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla. Ehkäisee voimakkaasti tyrosinaasin entymaattista toimintaa, samalla stimuloiden epidermiksen erilaistumista ja siten tehostaen epidermaalista solujen uusiutumista aiheuttaen jo muodostuneiden melaniinipigmenttien poistumisen. Innovatiivisen ja erittäin tehokkaan toimintatavan ansiosta merkittävän näkyvät tulokset saavutetaan riskittömästi.  
Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon.

Tehokas ja voimakas pinnoitusgeeli krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista.

Suuri c-vitamiinin biologinen hyötyosuus saavutetaan ainutlaatuisen tehokkaasti ihoon imeytyvällä koostumuksella. Kehittyneellä käsittelyllä hoidetaan ensimmäisiä merkkejä ihovaurioista. L-askorbiinihappo auttaa vahvistamaan ihon kollageeni- ja elastiiniverkkoja. Hoito sopii käytettäväksi ihon valovanhenemiseen ja auttaa parantamaan pigmenttihäiriöitä, kun hoitoa tehdään säännöllisesti. Jo yhdellä hoitokerralla iho on kirkkaampi, syväkosteutettu ja tasapainoinen.

Terveydenhuollon ammattilaisen suorittama TCA Touch intensiivinen ihostimulaatiokäsittely uudistaa kokonaisvaltaisesti ihosolukkoa, tuoden välitöntä kohottavaa vaikutusta sekä parantaen ihon tasaisuutta ja kirkkautta. Uniikki yhdistelmä puhdasta trikloorietikkahappoa 30%, arbutiinia ja magnesiumia yhdessä pHformulan patentoidun kuljetinaineyhdisteen kanssa tarjoaa maksimaalisia tuloksia, ilman pitkittynyttä punotusta tai toipumisaikaa. 

Noudattamalla kotihoito-ohjeita saat hoidosta parhaan mahdollisen hyödyn.

HETI HOIDON JÄLKEEN:

 • Tarvittaessa levitämme heti hoidon jälkeen iholle steriilin meikkivoiteen, muita meikkituotteita saat myös lisätä.
 • Puhdista kasvot illalla pHformula-puhdistustuotteella ja haalealla vedellä sekä levitä ihotyypin mukainen seerumi ja P.O.S.T Recovery voide.
 • Vältä hikiliikuntaa sekä saunomista vähintään 24h hoidon jälkeen.

14 VRK AJAN HOIDON JÄLKEEN:

 • Käytä päivittäin aurinkosuojaa, vähintään SPF30.
 • Vältä tahallista ja suoraa auringonottoa sekä solariumia.
 • Vältä voimakkaita ihokäsittelyjä sekä kuorintahoitoja, kuten timantti- tai mikrohiontaa.

 • Punoitus välittömästi hoidon jälkeen on normaalia ja se voi kestää 1-2 tuntia riippuen ihon herkkyydestä.
 • Hoidon jälkeen voit kokea hetkellistä turvotusta hoidetulla alueella.
 • Iho voi tuntua joitakin päiviä hoidon jälkeen herkemmältä, kireämmältä ja kuivemmalta.
 • Joskus iholle voi tulla kevyttä hilseilyä muutaman päivän jälkeen pinno9ituksesta.
 • Pinnallinen pigmentti saattaa hetkellisesti tummua ja epäpuhtauksia saattaa nousta ihon pinnalle, niiden poistuessa ihon alaisista kerroksista.
 • Hoidon jälkeen suositellaan ihon runsasta kosteutusta.
 • Ihoa ei tule kuoria, vaan on hyvä antaa mahdollisen hilseilyn tapahtua itsekseen, jotta iho ehtii uusiutua rauhassa.
 • Optimaallisten tuloksien saavuttamiseksi tulisi käyttää ihoasiantuntijan suosittelemia kotihoitotuotteita.
 • Erityisen kuivuuden hoitoon S.O.S. hydra gel maskia voidaan käyttää 2-3 kertaa viikossa kosteuttamaan, virkistämään ja rauhoittamaan ihoa.
 • Parhaat hoitotulokset saavutetaan yleensä sarjahoidolla, keskimäärin 3-6 hoidon hoitojaksolla sekä käyttämällä kotihoitotuotteita ja noudattamalla kotihoito-ohjeita.

Meillä on myynnissä pHformula kotihoito kitit, joista löytyy kaikki tarvittava kotihoitoon ennen ja jälkeen ihon pinnoitushoidon.

MEDIK8 Kasvohoidot

The Moment

Medik8

Saat sekä ansaitun hemmotteluhetken itsellesi, että Medik8 ammattilaisten avun ja ohjeet juuri sinun iho-ongelmiasi koskien. Laajasta valikoimastamme löydät nuorentavia kasvohoitoja, hemmottelevia silmänympäryshoitoja sekä korkeatasoisia kuorintoja, joista jokainen löytää itselleen sopivan. Parhaiden hyötyjen saamiseksi suosittelemme kolmen tai kuuden hoidon sarjaa yhdistettäväksi sinulle suunniteltuun ihonhoitorutiiniin.

Medik8 on ammattimainen ihonhoitobrändi. Uskomme, että saavutat ihollesi parhaiten haluamasi tulokset, kun käyt hoitolassamme säännöllisissä Medik8-kasvohoidoissa. Jatkamalla hoidon jälkeen räätälöityä Medik8-ihonhoitorutiiniasi kotona, saavutat uskomattomat tulokset.

Kaikki Medik8 kasvohoitokokonaisuudet sisältävät kaksoispuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, kasvo-, kaula- & hartiahieronnan, naamion, seerumit, kosteusvoiteet sekä aurinkosuojan ja kotihoito-ohjeet.

Annamme mukaan myös aina A-vitamiiniseuuminäytteen, joka tulee käyttää illalla ennen yövoidetta.

Medik8:n signature-kasvohoito. Innovatiivinen, ihoa nuorentava kasvohoito tarjoaa välittömiä ja näkyviä tuloksia.

Kasvohoidon vaikuttavat aineet, kärsimyskukka- ja karpalouute toimivat harmoniassa, syväpuhdistaen ja rauhoittaen ihoa. Ihosta tulee puhtaan ja raikkaan näköinen.

Ihohuokosia supistava hoito. Tehokkaat aktiiviaineet tekevät ihosta tasaisen ja virheettömän.

Kokonaisvaltainen ihon tehokosteuttaja. Erinomainen hoito ravitsemaan erittäin kuivaa ja kosteusköyhää ihoa.

Ammattimaisen tehokas kasvohoito rauhoittaa herkistynyttä ja tulehtunutta ihoa tehden ihosta miellyttävän tuntuisen ja kosteutetun.

Meillä on myynnissä CSA PHILOSOPHY KIT -tuotepakkaus, josta löytyy kaikki tarvittava kotihoitoon ennen ja jälkeen kasvohoidon.

CSA PHILOSOPHY KIT  -tuotepakkaus maksaa 164€ ja sisältää 4 tuotetta; Surface Radiance Cleanse puhdistusgeelin, C-Tetra päiväseerumin, Advanced Day Total Protect™ (SPF30) suojavoiteen ja Retinol 3TR Intense™ -yöseerumin.

Medik8 kemialliset kuorinnat

Make me Glow

Medik8 on kehittänyt monipuolisen valikoiman kuorintahoitoja. Ne sisältävät Time Release -teknologian, joka minimoi ihoärsytystä sekä tekee hoidosta miellyttävämmän tuntuisen.

Saadaksesi kuorinnasta kaiken hyödyn irti, ennen kemiallista kuorintaa ihoa tulee esivalmistella CSA-filosofialla vähintään kahden viikon ajan. C- ja A-vitamiini pystyvät todistetusti tehostamaan ihosolujen uusiutumista, joka vähentää kuorintojen jälkeistä toipumisaikaa. Käytä C-Tetra®-seerumiamme (tai jotain muuta monista C-vitamiinituotteistamme) joka aamu vähintään 2 viikkoa ennen kuorintaa. Lisää ihollesi iltaisin myös A-vitamiinia Crystal Retinal 3™-muodossa, tai valitse jokin muu A-vitamiiniseerumeistamme saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

Kuorinnat voivat aiheuttaa lievää epämukavuutta sekä hetkellistä punoitusta. Se riippuu käytetyn kuorinnan vahvuudesta. Ennen kaikkea rentoudu hoidon aikana. Kuorintahoito antaa sinulle hetken nauttia itsesi hemmottelusta, joten nauti rauhoittavasta ja rentouttavasta tunteesta.

Kaikkien kuorintahoitojemme jälkeen käytämme Ultimate Recovery™ Bio-Cellulose Mask -kasvonaamiota, joka välittömästi viilentää, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa.

Viikko kuorinnan jälkeen ihosi on kuin vastasyntyneellä, ja sitä tulee hoitaa samalla varovaisuudella sekä huolella. Kun ihon oma luontainen suoja on vahingoittunut, voivat ympäristötekijät aiheuttaa helpommin vahinkoa. Suojaa siis ihoasi auringolta käyttämällä laajakirjoista SPF 30 aurinkosuojaa, kuten Physical Sunscreenia, sekä käytä hellävaraista puhdistusainetta kuten Calmwise™ Soothing Cleanseria. A-vitamiiniseerumi auttaa nopeuttamaan ihon palautumisprosessia. A-vitamiinin käyttö tulisi jatkaa heti kuorintapäivänä. Suosittelemme myös rauhoittavan Calmwise™ seerumin käyttöä ihon oman suojan palauttamiseksi. Vältä AHA- ja BHA-happojen käyttöä viikko kuorintasi jälkeen.

Ihon kosteuttaminen on avainasemassa paranemisprosessissa. Lisää Hydr8™ B5-seerumi ihonhoitorutiiniisi, ja levitä se kosteusvoiteesi alle lisätäksesi veden määrää ihossasi. Viimeistele ihosi kosteutus hoitavalla Ultimate Recovery-voiteella, joka muodostaa iholle suojaavan kalvon; korjaten ihon luonnollista suojaa. Lisäksi käytä vielä Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask-kangasnaamiota (saatavilla myös kotiin vietäväksi) kosteuttaaksesi ja rauhoittaaksesi herkkää ja vaurioitunutta ihoa.

NÄIDEN NEUVOJEN SAATTELEMANA, VARAA VALITSEMASI KUORINTAHOITO JA NÄE TULOKSET ITSE.

Kaikki Medik8 kemialliset kuorintahoitokokonaisuudet sisältävät kaksoispuhdistuksen, happokuorinan, neutraloinnin, rauhoittavan seerumin & naamio, c-vitamiini seerumin, loppuhoitovoiteen ja kotihoito-ohjeet. Annamme mukaan myös aina A-vitamiiniseuuminäytteen, joka tulee käyttää illalla ennen yövoidetta.

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

Kuorinta, joka soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja iholle, jolla on taipumusta punoitukseen. Kuorinta tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon. Voit yhdistää silmienympäryshoidon minkä tahansa kemiallisen kuorinnan kanssa.

Meillä on myynnissä POST-TRATMENT KIT -tuotepakkaus, josta löytyy kaikki tarvittava kotihoitoon.

POST-TRATMENT KIT maksaa 43€ ja sisältää Calmiwise Soothing puhdistusvaahdon, Hydr8 B5-seerumin, Ultimate Recovery voiteen ja Physical Sunscreen aurinkosuojan.

LISÄPALVELUT

Something Extra For Me

LISÄPALVELUT -
VARATTAVISSA VAIN TOISEN PALVELUN YHTEYDESSÄ

Voit valita lisäpalveluistamme jotain pientä extraa kasvohoitoosi tai esimerkiksi yhdistää ripsien & kulmien värjäyksen sokerointiaikasi kanssa.