Parturi-Kampaamo

Se miltä hiuksesi näyttävät, vaikuttaa myös mielialaasi ja fiilikseesi. Me huollamme hiuksesi tarpeesi mukaan. Teemme arjestasi juhlaa, jokainen ansaitsee parhaan version hiuksistaan.

HIUSTEN LEIKKAUKSET

Cute Cuts

Hiustenleikkaukset sisältävät hiusten pesun ja hoidon hiuspohjan hieronnalla, föönauksella sekä viimeistelyllä. Poikkeuksena tasausleikkaus, otsahiusten leikkaus ja koneleikkaus, joihin Sinun tulee saapua puhtailla ja kuivilla hiuksilla.

MONISÄVY- & PERUSVÄRJÄYKSET

Beautiful Basics

Hiusten perus- ja monisävyvärjäyksissä emme käytä erikoisvärjäystekniikoita. Värjäämme hiuksen perustekniikoita käyttäen, yhdellä tai useammalla värillä. Väripaketti sisältää hiustenleikkauksen.

Mikäli sinulla on vaikeuksia valita itsellesi sopiva aika, soita meille niin autamme sinua.

Ikäraja hiusten värjäyksiin on 16-vuotta.

Babylights / Balayage / Airtouch -erikoisvärjäykset

Baby Light Me Up

Palvelu sisältää erikoisraidoitustekniikalla toteutetun värjäyksen, jolla voidaan luoda asiakkaalle luonnollisia, sävykkäitä ja omaan pohjaan tehtynä hyvin aikaa kestäviä lopputuloksia.

Vaalennuksen jälkeen väri on harvoin toivotunlainen ja suosittelemmekin siksi sävytys-lisäpalvelua, jotta saavutamme toivotunlaisen, kauniin, kiiltävän värin. Valitsemme sinulle oikean tekniikan toiveidesi perusteella. Väripaketti sisältää hiustenleikkauksen.

Ikäraja hiusten värjäyksiin on 16-vuotta.

TYVIRAIDOITUS / TYVIVÄRJÄYS

The Roots

TYVIRAIDOITUS

Vaaleiden ja vaaleiksi raidoitettujen hiusten freesaukseen, kun viime värjäyksestä on max. 4 kuukautta.

Vaalennuksen jälkeen väri on harvoin samaa sarjaa latvan sävyn kanssa, joten monissa tapauksissa suosittelemme sävytys -lisäpalvelua, jotta saamme aikaiseksi tasaisen kokonaisuuden. Sisältää hiustenleikkauksen.

Ikäraja hiusten värjäyksiin on 16-vuotta.

TYVIVÄRJÄYS

Tyvikasvun, max. 2 cm värjäys. Valitse tämä palvelu, kun hiusvärisi on muutoin hyvä, mutta tyvikasvu kaipaa pientä freesausta. Sisältää hiustenleikkauksen.

Ikäraja hiusten värjäyksiin on 16-vuotta.

Paksujen hiusten lisä

Something More

Valitsethan tämän mikäli hiuksesi ovat paksut. Näin saamme lisää työskentelyaikaa ja pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

SÄVYTYKSET

Color Me Awesome

LISÄPALVELU; VARATTAVISSA VAIN TOISEN PALVELUN YHTEYDESSÄ

Hiusten vaalentamisen jälkeen tai värjäysten välissä, halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Sävyllä voidaan tasoittaa, tummentaa, muuttaa sävyä sekä lisätä kiiltoa.

Ikäraja hiusten värjäyksiin on 16-vuotta.

VÄRINPOISTOT

Bleach the Way

LISÄPALVELU; VARATTAVISSA VAIN TOISEN PALVELUN YHTEYDESSÄ

Värinpoistolla pystytään vaalentamaan hiusta aina lähtötilanteesta ja toiveista riippuen yhden tai useamman asteen. Esimerkiksi tummasta tai punaisesta hiuksesta emme saa vaaleaa yhdellä värinpoistolla.

Suuremmissa muutoksissa toivomme ennen ajanvaraamista ilmaista konsultaatiota, jolloin voimme varata tarvittaessa vielä oletusaikaa pidemmän ajan palvelulle.

Ikäraja hiusten värjäyksiin on 16-vuotta.

HEMMOTTELUHOIDOT HIUKSILLE & HIUSPOHJALLE

Take Your Time

SPA-HOITO HIUSPOHJALLE

Ihana, rentouttava palvelu, johon kuuluu hiusten pesun sekä hoidon lisäksi ylellinen 10 min. hiuspohjan hieronta sekä föönaus ja viimeistely.

OLAPLEX-HOITOKOKONAISUUS HIUKSILLE

Olaplex on palvelu ja innovaatio, joka korjaa, suojaa ja vahvistaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta tulisi ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteita.

Palveluun kuuluu hiusten pesu, olaplex-hoito, ylellinen ja rentouttava hiuspohjan hieronta sekä föönaus ja viimeistely.

LISÄPALVELUT

Something Extra For Me

LISÄPALVELU; VARATTAVISSA VAIN TOISEN PALVELUN YHTEYDESSÄ

OLAPLEX -HOITO

Olaplex-hoito suojaa ja korjaa hiustasi värikäsittelyn aikana. Suosittelemme sitä erityisesti vaalennusten yhteydessä.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT – MEMENTO HOITO

ABC Memento hoidolla saamme räätälöityä hoidon juuri sen mukaan, mitä hiuksesi kaipaavat. Kampaajasi valitsee 3 eri seerumista ja 3 eri naamiosta sopivan yhdistelmän.

HIUSPOHJAN HIERONTA

Kun haluat rentouttavan, extrapitkän (10min) hieronnan palvelusi yhteydessä.