Esteettiset Palvelut

Edit Beauty Loungen esteettiset palvelut ovat tarkoitettu näkyvien tuloksien saavuttamiseen. Voit aina varata ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä valitsemme sinulle sopivimmat palvelut.

Täyteainehoidot

Youth Has No Age

huulten muotoilu, täyttö & syväkosteutus

Huulten täyteainehoidoilla voidaan muuttaa huulten kokoa, muotoa sekä parantaa symmetriaa ja hoitaa huulten ikääntymismuutoksia. Huulten täyteainehoito myös syväkosteuttaa huulia erittäin tehokkaasti. 

Käytössämme on TEOSYAL RHA® Kiss, joka sopii tyylikkääseen huulten muotoiluun, huulirajan korostamiseen ja huulia ympäröivien juonteiden häivyttämiseen. Tulos on pitkäkestoinen ja luonnollinen. 

TEOSYAL RHA® tuotteet valmistaa Teoxane SA.

Teoxane Laboratories on hyödyntänyt patentoitua RHA (Resilient Hyaluronic Acid) teknologiaa kehittäessään täydellisen Teosyal RHA® täyteainesarjan. Tuotteet on kehitetty erityisesti kasvojen liikkuvimmille alueille. Geeli on erittäin joustavaa ja kimmoisaa. Vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen.

Käytämme pintapuudutetta sekä itse tuote sisältää lidokaiinia. 

Ikäraja palveluun on 18-vuotta.

Plasma Pen by Louise Walsh International

PLASMA PEN PLASMAKYNÄHOIDOT

Youth Has No Age

Ikääntymisen myötä kollageeni- ja elastiinisäikeiden määrä vähenee tuntuvasti ja hyaluronihappopitoisuus romahtaa. Näistä johtuen piirteet laskeutuvat ja syntyy ryppyjä sekä muita ikääntymisen merkkejä.

Plasma Pen -plasmakynähoito on vaihtoehto mm. kirurgisille silmäluomileikkauksille. Hoidon aikana teemme hoidettavalle ihoalueelle tarkasti pieniä plasmapisteitä, jotka kutistavat sitä ympäröivän ihon välittömästi ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Ympäröivä kudos ei vaurioidu. Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen välittömästi ja pitkäkestoisesti. Hoidon pitkäkestoisuus perustuu samankaltaisesti ilmiöön, josta puhutaan myös paljon laser- ja radiotaajuushoitoja kuvattaessa: iho vaurioitetaan hallitusti, jolloin ihon omat korjausmenetelmät heräävät.

Hoito on turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton voidepuudutteen ansiosta. Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa. Sillä voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja kasvojen alueelle.

Toipumiselle on varattava aikaa. Hoitoa seuraavina päivinä toimenpidealue on turvoksissa sekä plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupia. Turvotus ja rupivaihe kestävät keskimäärin 5-7 vuorokauden ajan. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeä osa toimenpidekokonaisuutta. Kotihoito-ohjeita noudattaminen takaa erinomaisen lopputuloksen, kun taas niiden noudattamatta jättäminen voi pilata koko aktivointiprosessin.

Suosittelemme, että vältät aurinkoa, suihkurusketusta/itseruskettavia ja solariumia 6 viikon ajan ennen hoitoa. Ihanteellisesti Sinun tulisi yrittää käyttää SPF5O:tä ihosi suojaksi 2-4 viikkoa ennen hoitoa, varsinkin jos olet luonnollisesti tummempi ihotyypiltäsi. Vältä 4-6 viikkoon muita samantyyppisiä toimenpiteitä, kuten laserterapiaa, kemiallista kuorintaa, täyteaineita tai kestopigmentointia/microbladingiä, sillä nämä voi estää hoitosi toteutumisen.

Jos haluat tehostaa hoidon vaikutusta, kannattaa Sinun aloittaa C-vitamiinin otto 2 viikkoa ennen hoitoa ja jatkaa sitä koko paranemisprosessin ajan. C-vitamiini tehostaa ihon paranemista sekä uusiutumiskykyä ja edistää kollageenin tuottoa. C-vitamiini myös poistaa vapaita radikaaleja iholta, jotka aiheuttavat ryppyjä, roikkumista ja muita ikääntymiseen liittyviä muutoksia. Se auttaa tasoittamaan ja kiinteyttämään ihoa sekä himmentää maksaläiskiä.

Jos syöt säännöllisesti tulehduskipulääkkeitä tai antihistamiineja, tulisi ne lopettaa 2 viikkoa ennen hoitoa (jos mahdollista) ja tulisi jatkaa vasta 1-2 viikon jälkeen hoidosta.

 • Et tule näyttämään parhaimmaltasi seuraavaan 3-7 päivään.
 • Käsiteltyyn alueeseen muodostuu nopeasti pieniä rupia. Ne voivat olla näkyvissä jopa noin viikon. Vartalon alueella kauemminkin.
 • ÄLÄ raavi rupia, sillä se viivästyttää parantumisprosessia ja voi aiheuttaa haavoja ja arpia.
 • Sinulla voi olla lievää tai keskivaikeaa turvotusta hoidetuilla alueilla. Varsinkin luomien alueen hoidon jälkeen turvotus voi olla hyvinkin voimakasta noin 24-72h hoidon jälkeen.
 • Muista juoda paljon vettä, 2-3 litraa päivässä. Tämä tehostaa ihon uudistumisprosessia.
 • ÄLÄ käytä mitään muita kosteusvoiteita/tuotteita, kuin sinulle on suositeltu rupivaiheen aikana.
 • Älä käytä glykolihappoa tai muita aktiivisia kuorinta-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita hoideltulla alueella noin 8-12viikkoon.
 • Suosittelemme, ettet urheile heti hoidon jälkeen, koska mikä tahansa lämpö, ​​höyry tai hiki saattavat pahentaa jo olemassa olevaa hoidon jälkeistä punoitusta sekä turvotusta.
 • On erittäin epätodennäköistä, että tulet saamaan infektiota plasmakynähoidosta, koska mikrohaava, jonka teemme ei ole avoin. Kuitenkin ensimmäiset 12 tuntia hoidon jälkeen, on erittäin tärkeää suojautua ​​potentiaalisilta infektioita, joten vältä kaikenlaista toimintaa, jossa voit esimerkiksi altistaa itsesi hikoilulle, bakteereille ja muille haitallisille aineille.
 • Jos sinulle on tehty silmän ympärille hoitoa, sinun ei tulisi käyttää piilolinssejä 72 tuntiin.
 • Sinun TÄYTYY käyttää SPF 50/40/30+ suojakerrointa jokaikinen päivä ainakin seuraavien 12 viikon ajan (ja ihanteellisesti pidempäänkin).
 • Hoidetuilla ihoaluiella on täysin uusi, ohuempi iho, joka palaa sekä hyperpigmentoituu erittäin herkästi, jos asian mukaista suojakerrointa ei käytetä jatkuvasti.
 • Sinun tulee ehdottomasti välttää suoraa auringonottoa/solariumia/itseruskettavien käyttöä 10-12 viikkoa eli koko paranemisprosessin ajan ja mieluiten pidempään.
 • Älä myöskään sauno pariin viikkoon hoidon jälkeen. Jos saunominen aiheuttaa epämukavia tunteita, älä sauno ollenkaan ennen kuin iho on täysin parantunut tai suojaa hoidettu alue esimerkiksi pyyhkeellä.
 • Kaikki muut kasvohoidot hoidetulla alueella tulisi välttää, kunnes iho on parantunut.
 • Vältä tupakkaa ja alkoholia välittömästi hoidon jälkeen.
 • Plasma Pen -hoito jatkaa hoitotuloksien antamista koko paranemisprosessin ajan, joka yleensä kestää 8-12 viikkoa. Eli et näe lopullisia tuloksia heti hoidon jälkeen. Iho kutistuu vain noin 20-30% heti hoidon aikana ja lopputulos kehittyy seuraavien viikkojen aikana. Viikoilla 4-6 (nk. veltotviikot) hoidettu alue voi hetkellisesti näyttää jopa raskaammalta kuin aloittaessa. Tämä on TÄYSIN normaalia. Malta siis odottaa koko 12 viikkoa, Et välttämättä tarvitse lisäkäsittelyä.