Esteettiset Palvelut

Edit Beauty Loungen esteettiset palvelut suorittaa koulutetut sairaanhoitajat tai hammaslääkäri.

Voit aina varata ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä suunnittelemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Botuliinihoidot - botox

Youth Has No Age

Iloksemme saamme ilmoittaa, että tarjoamme botuliinihoitoja ensimmäisenä Riihimäellä!

Botuliinihoitomme tällä hetkellä tekee hammaslääkäri Sampo Rodas.

Sampo on paikalla noin kerran viikossa 15.09.2023 lähtien.

Ajanvaraus on auki!

Botuliini on lihaksiin pistettävä lääkeaine, jonka tarkoituksena on vähentää lihaksen toimintaa ja näin helpottaa dynaamisten alueiden, kuten otsan, kulmakarvojen välin sekä silmänympärysjuonteiden näkyvyyttä. Botuliinilla voidaan hoitaa myös esimerkiksi päänsärkyä, bruksismia eli hampaiden narskuttelua sekä liikahikoilua.

Botuliinihoito on tehokkain ja turvallisin hoito juonteille, jotka tulevat lihaksen aktivaatiosta. Tyypillismmät hoitoalueet ovat silmien välinen sibeliusryppy, otsan vaakajuonteet sekä silmänympäryksien juonteet. Botuliini sopii myös loistavasti, jos lihakset vetävät suunpieliä alaspäin.

Lääkeaineen vaikutusaika vaihtelee yksilöittäin. Yleensä vaikutus kestää noin 3–6 kuukautta, jonka jälkeen hoito tulee uusia, mikäli aineen tehon halutaan säilyvän.

Botuliinin tunnetuimmat tuotemerkit tunnetaan nimellä Botox & Dysport.

Botox –hoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, mustelmia, kihelmöintiä ja kipua. Nämä ovat tavallisia oireita pistoshoitojen jälkeen, jotka menevät yleensä ohi viimeistään muutamassa päivässä.

Hoidon tulokset alkavat näkyä muutaman vuorokauden kuluttua ja vaikutus voimistuu hoitoa seuraavan kahden viikon ajan. Lopputulosta voi arvioida 2 viikon päästä hoidosta.

Jos toivottua lopputulosta ei saavuteta, kontrollikäynnillä voidaan tilanne arvioida uudestaan ja tarvittaessa tehdä lisäpistoksia. Kontrollikäynti on maksuton ja se tulee varata viimeistään 4 viikon kuluttua hoidosta. Maksuton kontrollikäynti koskee vain esteettisiä botuliinihoitoja.

Hoidon näkyvät vaikutukset kestävät keskimäärin 3-6 kuukautta. Kestoon vaikuttavat ihon tila, käsitelty alue, käytetyn lääkeaineen määrä, pistostekniikka ja elintavat.

Huomioitavaa hoidon jälkeen

 • Seuraavan 2-4h aikana vältä meikin käyttöä

 • Seuraavan 48h aikana älä hankaa tai hiero hoidettua aluetta, vältä alkoholia, raskasta liikuntaa sekä saunomista.

 • Seuraavan 4h aikana vältä ylimääräistä kumartelua tai makaamista
 • Hoitokertojen välillä on oltava vähintään 3kk

Olethan meihin yhteydessä, jos tulee mitä tahansa kysyttävää!

Täyteainehoidot

Shapr Me

Tiesithän, että tarjoamme aina ilmaisen konsultaation ennen ensimmäistä täyteainehoitoasi?

KOnsultaatiossa teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman sekä varmistamme hoidon sopivuuden sinulle.

Kaikki konsultaatiomme ovat ilmaisia, kun tulet niihin ensimmäistä kertaa. Seuraavista konsultaatioista veloitamme 50€.

Huulten täyteainehoidoilla voidaan muuttaa huulten kokoa, muotoa sekä parantaa symmetriaa ja hoitaa huulten ikääntymismuutoksia. Huulten täyteainehoito myös syväkosteuttaa huulia erittäin tehokkaasti.

Käytössämme on Aliaxin® ultrapuhtaat täyteaineet.

Aliaxin® FL on erityisesti suunniteltu huulten kosteuden elvyttämiseen ja maltilliseen muotoiluun, erinomainen huulikiilto -efektin saamiseksi. Sopii myös erinomaisesti kevyiden juonteiden elvyttämiseen.

Aliaxin® LV on suunniteltu huulteen täyteläiseen muotoiluun. Optimaalisen kudosintegraation vuoksi levittyy kauniisti jättäen ne luonnollisen tuntuiseksi sekä pehmeiksi.

Käytämme pintapuudutetta ennen toimenpidettä. Aliaxin® täyteaineet eivät sisällä puudutteita, joka tekee siitä entistä puhtaamman hyaluronihappopohjaisen täyteaineen.

Ikäraja palveluun on 18-vuotta.

Kasvojen alueen täyteainehoidoilla pystytään korjaamaan volyymin vähentymistä, napakoittamaan erittäin luonnollisen näköisesti ihokudosta tuomatta lisävolyymia tai muokkaamatta kasvojen luonnollisia piirteitä sekä pehmentämään alakasvojen ilmejuonteita. Täyteainehoidot voidaan toteuttaa erittäin luonnollisesti tai vaihtoehtoisesti hieman näyttävämmin, mutta kutenkin siten, että lopputulos ei ole luonnottoman näköinen.

Hyaluronihapolla voidaan kasvojen alueella esimerkiksi kohottaa & korostaa poskipäitä (tämä keventää myös nasolabiaalijuonteita), korostaa ja terävoittää leukalinjaa, muotoilla ja korostaa leuan kärkeä (esim. täyttää mahdollista kuoppaa), keventää nasolabiilijuonteiden syvyyttä ja nostaa suupieliä. Ilmaisessa konsultaatiossa teemme jokaiselle aina yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Käytössämme on Aliaxin® ultrapuhtaat täyteaineet.

Käytämme pintapuudutetta ennen toimenpidettä tarvittaessa. Aliaxin® täyteaineet eivät sisällä puudutteita, joka tekee siitä entistä puhtaamman hyaluronihappopohjaisen täyteaineen.

Ikäraja palveluun on 18-vuotta.

Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, mustelmia, kihelmöintiä ja pientä kipuilua. Nämä ovat tavallisia pistoshoidon jälkeisiä oireita, jotka menevät ohi muutamassa päivässä, viimeistään kahdessa viikossa. Hoidon tulos saattaa aluksi näyttää epäsymmetriseltä, etenkin huulissa. Tämä epäsymmetrisyys voi johtua epätasaisesta turvotuksesta ja mustelmista. Odota kaksi viikkoa hoidon jälkeen, ennen kuin arvioit lopputulosta.

Tuloksen kestoon vaikuttavat mm. käytetty valmiste, ihon kunto, käsitelty alue, täyteaineen määrä, pistotekniikka ja elämäntyyli, kuten esimerkiksi auringonotto ja tupakointi. Huulten alueelle tehdyn hoidon vaikutus kestää keskimäärin lyhyemmän aikaa kuin muille alueille tehty hoito. Tämä johtuu mm. siitä, että huulissa on paljon verisuonia. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen huulten muotoilu on mahdollisesti uusittava halutun ja pitkäkestoisemman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Myöskin epäsymmetriaa korjattaessa, tarvitsemme useamman hoitokerran, jotta voidaan saavuttaa toivottu symmetrisempi lopputulos.

MITÄ PITÄISI MUISTAA HOIDON JÄLKEEN?

 • Vältä hoidetun alueen ylimääräistä koskettelua 6 tuntia hoidon jälkeen.

 • Täyteainehoidon jälkeen voit meikata 6 tunnin kuluttua hoidosta.

 • Vältä saunomista ja hikiurheilua kahden päivän ajan, tai niin kauan kuin esiintyy mustelmia ja turvotusta.

 • Hoidettua aluetta ei saa hieroa tai puristella.

 • Muista juoda vettä täyteainehoidon jälkeen kahden viikon ajan. Hyaluronihappo kerää ympärilleen kosteutta, jolloin tulos pehmenee ja tasoittuu paremmin.

 • Mikäli esiintyy turvotusta, kylmä ja allergialääkkeet auttavat. Voit pitää kylmää hoidetulla alueella 10-15 min kerrallaan turvotuksen vähentämiseksi. Muista aina suojata iho kankaalla tai paperilla kylmähoidon yhteydessä. Allergialääkettä voit ottaa pakkausohjeen mukaisesti.

 • Suojaa hoidettu alue auringolta ja solariumilta muutaman päivän ajan.

 • Vältä tupakkaa ja alkoholia samana päivänä, kuin hoito on tehty.

 • Tulehduskipulääkkeet, kuten Burana, voivat lisätä mustelmia hoidon jälkeen. Mikäli mahdollista, älä ota tulehduskipulääkkeitä kahteen päivään hoidon jälkeen.

 • Jos olet kärsinyt yskänrokosta (herpes) aiemmin, neulanpistot voivat saada sen puhkeamaan uudelleen. Ennaltaehkäisynä aloita asikloviirihoito viimeistään täyteainehoidon yhteydessä (voit aloittaa kuurin jo vuorokautta ennen hoitoa) ja lääkkeen annostusohjeen mukaisesti kolmen päivän ajan käsittelystä.

 • Jos hoidetulla alueella ilmenee voimakasta kipua, sykkivää kipua, värimuutoksia tai voimakasta turvotusta, olethan yhteydessä klinikkaan mahdollisimman pian.

 • Ole yhteydessä myös, jos yleisvoinnissasi on muutoksia tai sinulle nousee kuume hoidon jälkeen.

Profhilo®

Youth Has No Age

Profhilo® on uusin injektoitava anti-age hoito, joka stimuloi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa, kollageenia ja elastaania. Se on myös ensimmäinen BDDE-vapaa, stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote ihon velttouden hoitoon. Hoito sopii erityisesti veltostuneelle ja kosteusköyhälle iholle, joka kaipaa kimmoisuutta ja kevyttä muotoilua. Hoito palauttaa iholle normaalin kosteustasapainon silottaen juonteita ja tehden ihosta nuorekkaan ja hyvinvoivan. Loistava hoito myös ikääntymismuutoksien ennaltaehkäisyyn

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Optimaaliset tulokset saavutetaan 2-4 kerran sarjahoidolla.

Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

Profhilo -hoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, mustelmia, kihelmöintiä ja pientä kipuilua. Nämä ovat tavallisia pistoshoidon jälkeisiä oireita, jotka menevät ohi muutamassa päivässä, viimeistään kahdessa viikossa. Hoidon tulos ei näy heti Profhilo -hoidon jälkeen, vaan noin 4 viikon kuluttua. Profhilo -hoidon optimaaliset tulokset saavutetaan vasta kahden hoitokerran jälkeen, hoitojen välillä tulee olla 28 vuorokautta. Ylläpitohoidot noin 6-9kk välein.

Tuloksen kestoon vaikuttavat mm. käytetty valmiste, ihon kunto, käsitelty alue ja elämäntyyli, kuten esimerkiksi auringonotto ja tupakointi. 

MITÄ PITÄISI MUISTAA HOIDON JÄLKEEN?

 • Vältä hoidetun alueen ylimääräistä koskettelua 6 tuntia hoidon jälkeen.
 • Pistosalueiden ”pallurat” tyypillisesti liukenevat vuorokauden kuluessa, joskus tämä voi kuitenkin viedä muutaman päivän.
 • Turvotusta voi esiintyä koko kasvoilla, varsinkin silmänympäryksillä parin päivän ajan.
 • Käytä meikkiä vasta seuraavana päivänä.
 • Vältä saunomista ja hikiurheilua 24 tunnin ajan.
 • Hoidettua aluetta ei saa hieroa tai puristella.
 • Suojaa erityisen hyvin hoidettu alue auringolta ja solariumilta muutaman päivän ajan, käytä päivittäin aurinkosuojaa SPF 30-50.
 • Vältä tupakkaa ja alkoholia 24 tunnin ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä 2 viikon ajan ihon vahaamista/sokerointia ja muita peruskasvohoitoja.
 • Hoitojakson aikana emme suosittele muita hoitoja hoidettavalle alueelle, varsinkaan ilman konsultaatiota.
 • Jos hoidetulla alueella ilmenee voimakasta kipua, sykkivää kipua, värimuutoksia tai voimakasta turvotusta, olethan yhteydessä klinikkaan mahdollisimman pian.
 • Ole yhteydessä myös, jos yleisvoinnissasi on muutoksia tai sinulle nousee kuume hoidon jälkeen. 

viscoderm® skinkò e

Nourish My Skin

Viscoderm® Skinkò e on mesoterapia cocktail, joka sisältää yli 50 ihoon vaikuttavaa elementtiä, joita ovat ristiinsitomaton, ultrapuhdas hyaluronihappo, vitamiinit, mineraalit sekä aminohapot. Tuote injisoidaan pieninä pistoksina iholle. Suositellaan 4 hoitokerran sarjahoitona tuloksellisuuden saavuttamiseksi.

Skinkò e:

 • lisää ihon kirkautta
 • syväkosteuttaa
 • suojaa UV-säteiltä
 • korjaa UV-säteiden jo aiheuttamia vaurioita
 • pehmentää & ravitsee ihoa
 • loistava anti-ageing vaikutus
 • sopii kaikille ihotyypeille
 • sopii kaikille yli 18-vuotiaille
 • loistava kesäajan hoito suojaamaan ihoa UV-säteiltä

Mesoterapia -hoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, mustelmia, kihelmöintiä ja pientä kipuilua. Nämä ovat tavallisia pistoshoidon jälkeisiä oireita, jotka menevät ohi muutamassa päivässä, viimeistään kahdessa viikossa. Hoidon tulos ei näy heti mesoterapia -hoidon jälkeen, vaan noin 4 viikon kuluttua. Mesoterapia -hoidon optimaaliset tulokset saavutetaan vasta 3-4 hoitokerran jälkeen, hoitojen välillä tulee olla 14-28 vuorokautta. Ylläpitohoidot noin 3-9kk välein.

Tuloksen kestoon vaikuttavat mm. käytetty valmiste, ihon kunto, käsitelty alue ja elämäntyyli, kuten esimerkiksi auringonotto ja tupakointi.

MITÄ PITÄISI MUISTAA HOIDON JÄLKEEN?

 • Vältä hoidetun alueen ylimääräistä koskettelua 6 tuntia hoidon jälkeen.
 • Pistosalueiden ”pallurat” tyypillisesti liukenevat vuorokauden kuluessa.
 • Turvotusta voi esiintyä koko kasvoilla, varsinkin silmänympäryksillä muutaman vuorokauden ajan.
 • Käytä meikkiä vasta seuraavana päivänä.
 • Vältä saunomista ja hikiurheilua 48 tunnin ajan.
 • Hoidettua aluetta ei saa hieroa tai puristella.
 • Suojaa erityisen hyvin hoidettu alue auringolta ja solariumilta 2 viikon ajan, käytä päivittäin aurinkosuojaa SPF 30-50.
 • Vältä tupakkaa ja alkoholia 24 tunnin ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä 2 viikon ajan ihon vahaamista/sokerointia ja muita peruskasvohoitoja.
 • Hoitojakson aikana emme suosittele muita hoitoja hoidettavalle alueelle, varsinkaan ilman konsultaatiota.
 • Jos hoidetulla alueella ilmenee voimakasta kipua, sykkivää kipua, värimuutoksia tai voimakasta turvotusta, olethan yhteydessä klinikkaan mahdollisimman pian.
 • Ole yhteydessä myös, jos yleisvoinnissasi on muutoksia tai sinulle nousee kuume hoidon jälkeen. 

Cellbooster®

Nourish My Skin

Cellbooster® on sveitsiläinen, uuden aikakauden injektoitavia mesoterapia seerumeita, joissa on patentoitu, uniikki CHAC teknologia. Cellbooster® tuotteet ovat ensimmäiset  Class III Medical Device CE-merkittyjä stabiileja yhdisteitä, joissa ei ole kemiallisia sidosaineita. Pitkänajan vaikutukset takaavat upeat tulokset.

Parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saavutetaan 3 kerran sarjahoidolla. Hoidot tulisi ottaa n. 2-4 viikon välein. Saavutettujen tuloksien ylläpitoon suositellaan yhtä hoitoa 1-3 kuukauden välein. Sinulle suunnitellaan aina yksilöllinen Cellbooster®  hoito parhaiden tuloksien saavuttamiseksi.

Vähentää ikääntymisen vaikutuksia: täyttää kudosta, ennalta ehkäisee oksidatiivista stressiä sekä ylläpitää kosteustasapainoa. Stimuloi kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen ravinnon saantia.
 
✔️ Ihon kiinteyttäminen
✔️ Nostaa ja tasoittaa juonteita
✔️ Parantaa ihon sävyä & mikroverenkiertoa

Ravitseva ja syväkosteuttava seerumi, joka vähentää hyperpigmentaatiota ja taistelee oksidatiivista stressiä vastaan. Se palauttaa ihon rakenteellista rakennetta, neutraloi vapaita happiradikaaleja ja vähentää keratoosin vaikutuksia.

 
✔️ Vähentää hyperpigmentaatiota
✔️ Ylläpitää ihon sävyä
✔️ Syväkosteuttava
✔️ Suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä
Paikallisen rasvan vähentämiseen sekä neste- ja mikroverenkierron parantamiseen.
 
✔️ Vähentää paikallista rasvakertymää & hoitaa kaksoisleukaa
✔️ Sopii myös leukalinjan ja poskien rasvakertymien hoitoon
✔️ Edistää lymfaattista nestekiertoa
Suunniteltu vahvistamaan karvatuppea ja parantamaan hiusten kasvua sekä mikroverenkiertoa. Ylläpitää hiuspohjan kuntoa ja vahvistaa hiuksen rakennetta.
 
✔️ Kiihdyttää hiustenkasvua
✔️ Ravitsee hiuspohjaa & vahvistaa karvatuppea
✔️ Ylläpitää hiuspohjan kuntoa
✔️ Ennaltaehkäisee hiustenlähtöä sekä harmaantumista

Mesoterapia -hoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, mustelmia, kihelmöintiä ja pientä kipuilua. Nämä ovat tavallisia pistoshoidon jälkeisiä oireita, jotka menevät ohi muutamassa päivässä, viimeistään kahdessa viikossa. Hoidon tulos ei näy heti mesoterapia -hoidon jälkeen, vaan noin 4 viikon kuluttua. Mesoterapia -hoidon optimaaliset tulokset saavutetaan vasta 3-4 hoitokerran jälkeen, hoitojen välillä tulee olla 14-28 vuorokautta. Ylläpitohoidot noin 3-9kk välein.


Tuloksen kestoon vaikuttavat mm. käytetty valmiste, ihon kunto, käsitelty alue ja elämäntyyli, kuten esimerkiksi auringonotto ja tupakointi.

MITÄ PITÄISI MUISTAA HOIDON JÄLKEEN?

 • Vältä hoidetun alueen ylimääräistä koskettelua 6 tuntia hoidon jälkeen.
 • Pistosalueiden ”pallurat” tyypillisesti liukenevat vuorokauden kuluessa.
 • Turvotusta voi esiintyä koko kasvoilla, varsinkin silmänympäryksillä muutaman vuorokauden ajan.
 • Käytä meikkiä vasta seuraavana päivänä.
 • Vältä saunomista ja hikiurheilua 48 tunnin ajan.
 • Hoidettua aluetta ei saa hieroa tai puristella.
 • Suojaa erityisen hyvin hoidettu alue auringolta ja solariumilta 2 viikon ajan, käytä päivittäin aurinkosuojaa SPF 30-50.
 • Vältä tupakkaa ja alkoholia 24 tunnin ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä 2 viikon ajan ihon vahaamista/sokerointia ja muita peruskasvohoitoja.
 • Hoitojakson aikana emme suosittele muita hoitoja hoidettavalle alueelle, varsinkaan ilman konsultaatiota.
 • Jos hoidetulla alueella ilmenee voimakasta kipua, sykkivää kipua, värimuutoksia tai voimakasta turvotusta, olethan yhteydessä klinikkaan mahdollisimman pian.
 • Ole yhteydessä myös, jos yleisvoinnissasi on muutoksia tai sinulle nousee kuume hoidon jälkeen. 

PLASMA PEN PLASMAKYNÄHOIDOT

Youth Has No Age

Ikääntymisen myötä kollageeni- ja elastiinisäikeiden määrä vähenee tuntuvasti ja hyaluronihappopitoisuus romahtaa. Näistä johtuen piirteet laskeutuvat ja syntyy ryppyjä sekä muita ikääntymisen merkkejä.

Plasma Pen -plasmakynähoito on vaihtoehto mm. kirurgisille silmäluomileikkauksille. Hoidon aikana teemme hoidettavalle ihoalueelle tarkasti pieniä plasmapisteitä, jotka kutistavat sitä ympäröivän ihon välittömästi ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Ympäröivä kudos ei vaurioidu. Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen välittömästi ja pitkäkestoisesti. Hoidon pitkäkestoisuus perustuu samankaltaisesti ilmiöön, josta puhutaan myös paljon laser- ja radiotaajuushoitoja kuvattaessa: iho vaurioitetaan hallitusti, jolloin ihon omat korjausmenetelmät heräävät.

Hoito on turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton voidepuudutteen ansiosta. Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa. Sillä voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja kasvojen alueelle.

Toipumiselle on varattava aikaa. Hoitoa seuraavina päivinä toimenpidealue on turvoksissa sekä plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupia. Turvotus ja rupivaihe kestävät keskimäärin 5-7 vuorokauden ajan. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeä osa toimenpidekokonaisuutta. Kotihoito-ohjeita noudattaminen takaa erinomaisen lopputuloksen, kun taas niiden noudattamatta jättäminen voi pilata koko aktivointiprosessin.

Suosittelemme, että vältät aurinkoa, suihkurusketusta/itseruskettavia ja solariumia 6 viikon ajan ennen hoitoa. Ihanteellisesti Sinun tulisi yrittää käyttää SPF5O:tä ihosi suojaksi 2-4 viikkoa ennen hoitoa, varsinkin jos olet luonnollisesti tummempi ihotyypiltäsi. Vältä 4-6 viikkoon muita samantyyppisiä toimenpiteitä, kuten laserterapiaa, kemiallista kuorintaa, täyteaineita tai kestopigmentointia/microbladingiä, sillä nämä voi estää hoitosi toteutumisen.

Jos haluat tehostaa hoidon vaikutusta, kannattaa Sinun aloittaa C-vitamiinin otto 2 viikkoa ennen hoitoa ja jatkaa sitä koko paranemisprosessin ajan. C-vitamiini tehostaa ihon paranemista sekä uusiutumiskykyä ja edistää kollageenin tuottoa. C-vitamiini myös poistaa vapaita radikaaleja iholta, jotka aiheuttavat ryppyjä, roikkumista ja muita ikääntymiseen liittyviä muutoksia. Se auttaa tasoittamaan ja kiinteyttämään ihoa sekä himmentää maksaläiskiä.

Jos syöt säännöllisesti tulehduskipulääkkeitä tai antihistamiineja, tulisi ne lopettaa 2 viikkoa ennen hoitoa (jos mahdollista) ja tulisi jatkaa vasta 1-2 viikon jälkeen hoidosta.

 • Et tule näyttämään parhaimmaltasi seuraavaan 3-7 päivään.
 • Käsiteltyyn alueeseen muodostuu nopeasti pieniä rupia. Ne voivat olla näkyvissä jopa noin viikon. Vartalon alueella kauemminkin.
 • ÄLÄ raavi rupia, sillä se viivästyttää parantumisprosessia ja voi aiheuttaa haavoja ja arpia.
 • Sinulla voi olla lievää tai keskivaikeaa turvotusta hoidetuilla alueilla. Varsinkin luomien alueen hoidon jälkeen turvotus voi olla hyvinkin voimakasta noin 24-72h hoidon jälkeen.
 • Muista juoda paljon vettä, 2-3 litraa päivässä. Tämä tehostaa ihon uudistumisprosessia.
 • ÄLÄ käytä mitään muita kosteusvoiteita/tuotteita, kuin sinulle on suositeltu rupivaiheen aikana.
 • Älä käytä glykolihappoa tai muita aktiivisia kuorinta-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita hoideltulla alueella noin 8-12viikkoon.
 • Suosittelemme, ettet urheile heti hoidon jälkeen, koska mikä tahansa lämpö, ​​höyry tai hiki saattavat pahentaa jo olemassa olevaa hoidon jälkeistä punoitusta sekä turvotusta.
 • On erittäin epätodennäköistä, että tulet saamaan infektiota plasmakynähoidosta, koska mikrohaava, jonka teemme ei ole avoin. Kuitenkin ensimmäiset 12 tuntia hoidon jälkeen, on erittäin tärkeää suojautua ​​potentiaalisilta infektioita, joten vältä kaikenlaista toimintaa, jossa voit esimerkiksi altistaa itsesi hikoilulle, bakteereille ja muille haitallisille aineille.
 • Jos sinulle on tehty silmän ympärille hoitoa, sinun ei tulisi käyttää piilolinssejä 72 tuntiin.
 • Sinun TÄYTYY käyttää SPF 50/40/30+ suojakerrointa jokaikinen päivä ainakin seuraavien 12 viikon ajan (ja ihanteellisesti pidempäänkin).
 • Hoidetuilla ihoaluiella on täysin uusi, ohuempi iho, joka palaa sekä hyperpigmentoituu erittäin herkästi, jos asian mukaista suojakerrointa ei käytetä jatkuvasti.
 • Sinun tulee ehdottomasti välttää suoraa auringonottoa/solariumia/itseruskettavien käyttöä 10-12 viikkoa eli koko paranemisprosessin ajan ja mieluiten pidempään.
 • Älä myöskään sauno pariin viikkoon hoidon jälkeen. Jos saunominen aiheuttaa epämukavia tunteita, älä sauno ollenkaan ennen kuin iho on täysin parantunut tai suojaa hoidettu alue esimerkiksi pyyhkeellä.
 • Kaikki muut kasvohoidot hoidetulla alueella tulisi välttää, kunnes iho on parantunut.
 • Vältä tupakkaa ja alkoholia välittömästi hoidon jälkeen.
 • Plasma Pen -hoito jatkaa hoitotuloksien antamista koko paranemisprosessin ajan, joka yleensä kestää 8-12 viikkoa. Eli et näe lopullisia tuloksia heti hoidon jälkeen. Iho kutistuu vain noin 20-30% heti hoidon aikana ja lopputulos kehittyy seuraavien viikkojen aikana. Viikoilla 4-6 (nk. veltotviikot) hoidettu alue voi hetkellisesti näyttää jopa raskaammalta kuin aloittaessa. Tämä on TÄYSIN normaalia. Malta siis odottaa koko 12 viikkoa, Et välttämättä tarvitse lisäkäsittelyä.