Esteettiset Palvelut

Edit Beauty Loungen esteettiset palvelut suorittaa sertifioitu sairaanhoitaja.

Voit aina varata ilmaisen konsultaation, jossa yhdessä suunnittelemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Täyteainehoidot

Shapr Me

Tiesithän, että tarjoamme aina ilmaisen konsultaation ennen ensimmäistä täyteainehoitoasi?

KOnsultaatiossa teemme yksilöllisen hoitosuunnitelman sekä varmistamme hoidon sopivuuden sinulle.

Kaikki konsultaatiomme ovat ilmaisia, kun tulet niihin ensimmäistä kertaa. Seuraavista konsultaatioista veloitamme 50€.

huulten muotoilu, täyttö & syväkosteutus

Huulten täyteainehoidoilla voidaan muuttaa huulten kokoa, muotoa sekä parantaa symmetriaa ja hoitaa huulten ikääntymismuutoksia. Huulten täyteainehoito myös syväkosteuttaa huulia erittäin tehokkaasti. 

Käytössämme on Aliaxin® ultrapuhtaat täyteaineet.

Aliaxin® FL on erityisesti suunniteltu huulten kosteuden elvyttämiseen ja maltilliseen muotoiluun, erinomainen huulikiilto -efektin saamiseksi. Sopii myös erinomaisesti kevyiden juonteiden elvyttämiseen.

Aliaxin® LV on suunniteltu huulteen täyteläiseen muotoiluun. Optimaalisen kudosintegraation vuoksi levittyy kauniisti jättäen ne luonnollisen tuntuiseksi sekä pehmeiksi.

Käytämme pintapuudutetta ennen toimenpidettä. Aliaxin® täyteaineet eivät sisällä puudutteita, joka tekee siitä entistä puhtaamman hyaluronihappopohjaisen täyteaineen.

Ikäraja palveluun on 18-vuotta.

kasvojen täyteainehoidot

Kasvojen alueella täyteainehoidoilla pystytään korjaamaan volyymin vähentymistä. Täyteainehoidot voidaan toteuttaa hyvinkin luonnollisesti tai vaihtoehtoisesti näyttävämmin, mutta kutenkin siten, että lopputulos ei ole luonnottoman näköinen.

Hyaluronihapolla voidaan kasvojen alueella esimerkiksi kohottaa & korostaa poskipäitä (tämä keventää myös nasolabiaalijuonteita), korostaa ja terävoittää leukalinjaa, muotoilla ja korostaa leuan kärkeä (esim. täyttää mahdollista kuoppaa), keventää nasolabiilijuonteiden syvyyttä ja nostaa suupieliä. Ilmaisessa konsultaatiossa, teemme jokaiselle aina yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Käytössämme on Aliaxin® ultrapuhtaat täyteaineet.

Käytämme pintapuudutetta ennen toimenpidettä. Aliaxin® täyteaineet eivät sisällä puudutteita, joka tekee siitä entistä puhtaamman hyaluronihappopohjaisen täyteaineen.

Ikäraja palveluun on 18-vuotta.

Profhilo®

Youth Has No Age

ihon kiinteytyshoito

Profhilo® on uusin injektoitava anti-age hoito, joka stimuloi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa, kollageenia ja elastaania. Se on myös ensimmäinen BDDE-vapaa, stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote ihon velttouden hoitoon. Hoito sopii erityisesti veltostuneelle ja kosteusköyhälle iholle, joka kaipaa kimmoisuutta ja kevyttä muotoilua. Hoito palauttaa iholle normaalin kosteustasapainon silottaen juonteita ja tehden ihosta nuorekkaan ja hyvinvoivan. Loistava hoito myös ikääntymismuutoksien ennaltaehkäisyyn

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Optimaaliset tulokset saavutetaan 2-4 kerran sarjahoidolla.

Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

viscoderm® skinkò e

Nourish My Skin

Mesoterapiahoito

Viscoderm® Skinkò e on mesoterapia cocktail, joka sisältää yli 50 ihoon vaikuttavaa elementtiä, joita ovat ristiinsitomaton, ultrapuhdas hyaluronihappo, vitamiinit, mineraalit sekä aminohapot. Tuote injisoidaan pieninä pistoksina iholle. Suositellaan 4 hoitokerran sarjahoitona tuloksillisetn tulosten saavuttamiseksi.

Skinkò e:

 • lisää ihon kirkautta
 • syväkosteuttaa
 • suojaa UV-säteiltä
 • korjaa UV-säteiden jo aiheuttamia vaurioita
 • pehmentää & ravitsee ihoa
 • loistava anti-ageing vaikutus
 • sopii kaikille ihotyypeille
 • sopii kaikille yli 18-vuotiaille
 • loistava kesäajan hoito suojaamaan ihoa UV-säteiltä

Cellbooster®

Nourish My Skin

Mesoterapiahoito

Cellbooster® on sveitsiläinen, uuden aikakauden injektoitavia mesoterapia seerumeita, joissa on patentoitu, uniikki CHAC teknologia. Cellbooster® tuotteet ovat ensimmäiset  Class III Medical Device CE-merkittyjä stabiileja yhdisteitä, joissa ei ole kemiallisia sidosaineita. Pitkänajan vaikutukset takaavat upeat tulokset.

Parhaimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saavutetaan 3 kerran sarjahoidolla. Hoidot tulisi ottaa n. 2 viikon välein. Saavutettujen tuloksien ylläpitoon suositellaan yhtä hoitoa 1-3 kuukauden välein. Sinulle suunnitellaan aina yksilöllinen Cellbooster®  hoito parhaiden tuloksien saavuttamiseksi.

GLOW

Ravitseva ja syväkosteuttava seerumi, joka vähentää hyperpigmentaatiota ja taistelee oksidatiivista stressiä vastaan. Se palauttaa ihon rakenteellista rakennetta, neutraloi vapaita happiradikaaleja ja vähentää keratoosin vaikutuksia.

 
✔️ Vähentää hyperpigmentaatiota
✔️ Ylläpitää ihon sävyä
✔️ Syväkosteuttava
✔️ Suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä

LIFT

Vähentää ikääntymisen vaikutuksia: täyttää kudosta, ennalta ehkäisee oksidatiivista stressiä sekä ylläpitää kosteustasapainoa. Stimuloi kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen ravinnon saantia.
 
✔️ Ihon kiinteyttäminen
✔️ Nostaa ja tasoittaa juonteita
✔️ Parantaa ihon sävyä & mikroverenkiertoa

SHAPE

Paikallisen rasvan vähentämiseen sekä neste- ja mikroverenkierron parantamiseen.
 
✔️ Vähentää paikallista rasvakertymää & hoitaa kaksoisleukaa
✔️ Sopii myös leukalinjan ja poskien rasvakertymien hoitoon
✔️ Edistää lymfaattista nestekiertoa

PLASMA PEN PLASMAKYNÄHOIDOT

Youth Has No Age

Ikääntymisen myötä kollageeni- ja elastiinisäikeiden määrä vähenee tuntuvasti ja hyaluronihappopitoisuus romahtaa. Näistä johtuen piirteet laskeutuvat ja syntyy ryppyjä sekä muita ikääntymisen merkkejä.

Plasma Pen -plasmakynähoito on vaihtoehto mm. kirurgisille silmäluomileikkauksille. Hoidon aikana teemme hoidettavalle ihoalueelle tarkasti pieniä plasmapisteitä, jotka kutistavat sitä ympäröivän ihon välittömästi ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Ympäröivä kudos ei vaurioidu. Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen välittömästi ja pitkäkestoisesti. Hoidon pitkäkestoisuus perustuu samankaltaisesti ilmiöön, josta puhutaan myös paljon laser- ja radiotaajuushoitoja kuvattaessa: iho vaurioitetaan hallitusti, jolloin ihon omat korjausmenetelmät heräävät.

Hoito on turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton voidepuudutteen ansiosta. Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa. Sillä voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja kasvojen alueelle.

Toipumiselle on varattava aikaa. Hoitoa seuraavina päivinä toimenpidealue on turvoksissa sekä plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupia. Turvotus ja rupivaihe kestävät keskimäärin 5-7 vuorokauden ajan. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeä osa toimenpidekokonaisuutta. Kotihoito-ohjeita noudattaminen takaa erinomaisen lopputuloksen, kun taas niiden noudattamatta jättäminen voi pilata koko aktivointiprosessin.

Suosittelemme, että vältät aurinkoa, suihkurusketusta/itseruskettavia ja solariumia 6 viikon ajan ennen hoitoa. Ihanteellisesti Sinun tulisi yrittää käyttää SPF5O:tä ihosi suojaksi 2-4 viikkoa ennen hoitoa, varsinkin jos olet luonnollisesti tummempi ihotyypiltäsi. Vältä 4-6 viikkoon muita samantyyppisiä toimenpiteitä, kuten laserterapiaa, kemiallista kuorintaa, täyteaineita tai kestopigmentointia/microbladingiä, sillä nämä voi estää hoitosi toteutumisen.

Jos haluat tehostaa hoidon vaikutusta, kannattaa Sinun aloittaa C-vitamiinin otto 2 viikkoa ennen hoitoa ja jatkaa sitä koko paranemisprosessin ajan. C-vitamiini tehostaa ihon paranemista sekä uusiutumiskykyä ja edistää kollageenin tuottoa. C-vitamiini myös poistaa vapaita radikaaleja iholta, jotka aiheuttavat ryppyjä, roikkumista ja muita ikääntymiseen liittyviä muutoksia. Se auttaa tasoittamaan ja kiinteyttämään ihoa sekä himmentää maksaläiskiä.

Jos syöt säännöllisesti tulehduskipulääkkeitä tai antihistamiineja, tulisi ne lopettaa 2 viikkoa ennen hoitoa (jos mahdollista) ja tulisi jatkaa vasta 1-2 viikon jälkeen hoidosta.

 • Et tule näyttämään parhaimmaltasi seuraavaan 3-7 päivään.
 • Käsiteltyyn alueeseen muodostuu nopeasti pieniä rupia. Ne voivat olla näkyvissä jopa noin viikon. Vartalon alueella kauemminkin.
 • ÄLÄ raavi rupia, sillä se viivästyttää parantumisprosessia ja voi aiheuttaa haavoja ja arpia.
 • Sinulla voi olla lievää tai keskivaikeaa turvotusta hoidetuilla alueilla. Varsinkin luomien alueen hoidon jälkeen turvotus voi olla hyvinkin voimakasta noin 24-72h hoidon jälkeen.
 • Muista juoda paljon vettä, 2-3 litraa päivässä. Tämä tehostaa ihon uudistumisprosessia.
 • ÄLÄ käytä mitään muita kosteusvoiteita/tuotteita, kuin sinulle on suositeltu rupivaiheen aikana.
 • Älä käytä glykolihappoa tai muita aktiivisia kuorinta-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita hoideltulla alueella noin 8-12viikkoon.
 • Suosittelemme, ettet urheile heti hoidon jälkeen, koska mikä tahansa lämpö, ​​höyry tai hiki saattavat pahentaa jo olemassa olevaa hoidon jälkeistä punoitusta sekä turvotusta.
 • On erittäin epätodennäköistä, että tulet saamaan infektiota plasmakynähoidosta, koska mikrohaava, jonka teemme ei ole avoin. Kuitenkin ensimmäiset 12 tuntia hoidon jälkeen, on erittäin tärkeää suojautua ​​potentiaalisilta infektioita, joten vältä kaikenlaista toimintaa, jossa voit esimerkiksi altistaa itsesi hikoilulle, bakteereille ja muille haitallisille aineille.
 • Jos sinulle on tehty silmän ympärille hoitoa, sinun ei tulisi käyttää piilolinssejä 72 tuntiin.
 • Sinun TÄYTYY käyttää SPF 50/40/30+ suojakerrointa jokaikinen päivä ainakin seuraavien 12 viikon ajan (ja ihanteellisesti pidempäänkin).
 • Hoidetuilla ihoaluiella on täysin uusi, ohuempi iho, joka palaa sekä hyperpigmentoituu erittäin herkästi, jos asian mukaista suojakerrointa ei käytetä jatkuvasti.
 • Sinun tulee ehdottomasti välttää suoraa auringonottoa/solariumia/itseruskettavien käyttöä 10-12 viikkoa eli koko paranemisprosessin ajan ja mieluiten pidempään.
 • Älä myöskään sauno pariin viikkoon hoidon jälkeen. Jos saunominen aiheuttaa epämukavia tunteita, älä sauno ollenkaan ennen kuin iho on täysin parantunut tai suojaa hoidettu alue esimerkiksi pyyhkeellä.
 • Kaikki muut kasvohoidot hoidetulla alueella tulisi välttää, kunnes iho on parantunut.
 • Vältä tupakkaa ja alkoholia välittömästi hoidon jälkeen.
 • Plasma Pen -hoito jatkaa hoitotuloksien antamista koko paranemisprosessin ajan, joka yleensä kestää 8-12 viikkoa. Eli et näe lopullisia tuloksia heti hoidon jälkeen. Iho kutistuu vain noin 20-30% heti hoidon aikana ja lopputulos kehittyy seuraavien viikkojen aikana. Viikoilla 4-6 (nk. veltotviikot) hoidettu alue voi hetkellisesti näyttää jopa raskaammalta kuin aloittaessa. Tämä on TÄYSIN normaalia. Malta siis odottaa koko 12 viikkoa, Et välttämättä tarvitse lisäkäsittelyä.