Ripsi- & kulmapalvelut

Edit Beauty Loungen ripsi- & kulmapalveluista löydät kattavan ja laadukkaan valikoiman erilaisia palveluita luonnollisista lopputuloksista aina näyttävämpään lookiin. Anna aikaa itsellesi ja tule hemmotteluun!

kestovärit

Natural beauty

Kestovärjäyksessä värjätään asiakkaan omat ripset ja/tai kulmakarvat. Kestövärisävyissä valikoimassamme on vaaleanruskea, ruskea, harmaa, musta ja sinimusta. Sekoittelemalla sävyjä löytyy varmasti jokaiselle sopiva sävy. Käytössämme on ollut jo 10 vuotta Hairwell -sarjan kestovärit, jotka ovat tarkoitettu ammattikäyttöön.

Ikäraja kestovärjäykseen on 16-vuotta.

LASH & BROW LIFT

Natural beauty

Tässä on täydellinen vaihtoehto, jos päivittäinen ripsien taivuttaminen tai ripsienpidennykset eivät ole Sinun juttusi. Lash Lift menetelmästä käytetään myös nimitystä ripsien kestotaivutus. Taivuttamalla omia luonnon ripsiä kauniissa kaaressa ylöspäin, saadaan upeasti avattua katsetta. Lash lift tehdään joustavien silikonityynyjen avulla, joiden päälle omat ripset kevyesti liimataan vesiliukoisella liimalla. Silikonityynyjä on eri kokoja, joten jokaiselle ripsen pituudelle ja vahvuudelle löytyy omansa. Taivutus häviää luonnollisesti ripsien uusiutuessa, kesto jopa 8 viikkoa. Meillä Edit Beauty Loungessa palveluun kuuluu aina myös ripsiä vahvista ja hoitava käsittely sekä ripsien & kulmien kestovärjäys, jos asiakas näin haluaa.

Ikäraja Lash Lift palveluun on 16-vuotta.

Suositulla Brow Lift menetelmällä saadaan vallattomat kulmakarvat
kuriin. Kulmakarvat ovat kasvojesi raamit, tällä kivuttomalla
toimenpiteellä saamme siistin sekä luonnollisen tai näyttävän ilmeen
viimeistelemään arki-ilmettäsi ja meikkiäsi. Brow Liftillä pystymme
korjaamaan kulmakarvojen muuttunutta tai luonnollista kasvusuuntaa. Brow
Lift käsittely häviää kulmakarvoista karvojen luonnollisen uusiutumisen
myötä, kesto 4-6 viikkoa.

Ikäraja Brow Lift palveluun on 16-vuotta.

RIPSIenpidennykset

Just Give Me Lashes

Volyymiripsissä omiin luonnon ripsiin kiinnitetään synteettisiä ripsikuituja ripsiliimalla. Volyymi-nimitys tulee siitä, että yhteen luonnon ripseen kiinnitetään ripsikuituviuhka, joka muodostuu 2-6 kuidusta. Se kuinka monta kuitua aina yksi viuhka voi sisältää, riippuu ensisijaisesti luonnon ripsen vahvuudesta ja pituudesta, mutta myös halutusta lopputuloksesta. Volyymiripsien lopputulos voi olla höynen kevyt tai intensiivisen näyttävä.

Volyymiviuhka putoaa luonnonripsen uusiutumisen myötä pois, toki joskus vain pelkkä viuhkakin voi irrota. Luonnon ripset elävät keskimäärin noin 90 päivää. Ihmisellä on koko ajan eri kasvuvaiheissa olevia ripsiä, tästä syystä jokaikinen päivä ripsiä irtoaa 1-3 kappaletta per silmä. Tämän vuoksi volyymiripsiä tulisi huoltaa keskimäärin kolmen viikon välein. Huollossa uusiin, kasvaneisiin luonnonripsiin kiinnitetään volyymiviuhkat. Huoltamalla ripsesi säännöllisesti, saat pidettyä ripsirivistösi kauniina koko ajan. Haluamme muistuttaa, että varatessasi ripsihuoltoaikaa, että aikasi on valittu sen mukaan kuinka pitkä aika edellisestä huollosta on.

Ripsipalveluissamme panostamme laatuun ja oikeaan tekniikkaan. Ripsienpidennysten laitto ei kuulu koskaan tuntua epämukavalta hoidolta, eikä laittamisen jälkeen kuulu tuntua nipistystä, kiristystä tai kipua. Käytössämme on EU:n hyväksymät ripsituotteet.

Ikäraja ripsipalveluihin on 16-vuotta.

Päivittäin ripsiin ja erityisesti ripsirajaan kertyy mm. ihon omaa rasvaa, meikkiä, ilmansaasteita, pölyä sekä kyynelnestettä. Nämä kaikki aineet tukkivat ripsien luonnollisen kasvuympäristön ja toiminnot sekä muodostavat rähmää. Pahimmassa tapauksessa tämä altistaa tulehduksille, kuten blefariitille sekä myös talipunkille. Myös huono hygienia heikentää luonnon ripsiä.  Volyymiripset pysyvät paremmin, kun niitä puhdistetaan säännöllisesti. Se myös pitää omat ripset vahvoina, kun lika ei rasita niitä. Luonnon ripsien ollessa täysin puhtaat, myös liima imeytyy niihin paremmin ja näin ollen saadaan luotua vahva liimasidos jokaisessa huollossa.

Ripsien säännöllinen pesu ja harjaus ovat ainoat asiat, joita Sinun tulee tehdä, jotta pidennyksesi pysyvät kauniina koko huoltovälin. Myös voimakasta silmien hankausta tulisi välttää.  
Meillä Editissä uusien volyymiripsien laittoon kuulu aina pidennyksille suunniteltu pesuvaahtoa, pesua helpottava ja tehostava pehmeä pesuharja sekä ripsiharja. Jotta voimme antaa takuun työllemme, tulee ripsiä hoitaa ohjeen mukaan.

  1. Kastele ripset ensin vedellä.
  2. Annostele puhdistusvaahtoa pesuharjalle (tai sormille).
  3. Puhdista ripset harjalla luomirajasta alaspäin suuntautuvilla liikkeillä. Käy koko ripsiraja muutaman kerran läpi. Muista kevyet otteet, varsinkin jos käytät sormiasi.
  4. Huuhtele runsaalla vedellä.
  5. Kuivaa ripset kevyesti taputellen.
  6. Harjaa ripset, mutta odota hetki, jotta kuidut ovat kunnolla kuivuneet —> viuhkat aukeavat paremmin.