Ajanvaraus & Edut

Ole hyvä & siirry TÄSTÄ tekemään varauksesi.

Voit varata ajan myös soittamalla meille.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää varauksestasi.

Luethan myös VARAUSEHDOT alta.

MARRASKUUN TARJOUKSET

Tarjoushintaiset palvelut on voimassa vain 01.-30.11.2023 välisen ajan. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Ripsi- & kulmapalvelut

Natural Beauty

 • Lash & Brow Lift 100€ (125€)

  sis. ripsien & kulmien lift käsittelyt sekä ripsien & kulmien kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun

VISCODERM® HYDROBOOSTER

Youth Has No Age

 • Hydrobooster 300€ (390€)

  Hydroboosterin ensisijainen käyttöaihe on syväkosteutuksen kautta lisätä ihon elastisuutta, hehkua ja kimmoisuutta. Loistava tuote kiristämään ihoa napakammaksi! Näin ollen Hydrobooster on erinomainen tuote pinnallisten juonteiden tasoitukseen, kun ihossa on jo kohtalaisia tai merkittäviä ikääntymisen merkkejä. Hoito sopii myös aknearpien hoitoon. Viscoderm® Hydrobooster hoito ei ole täyteainehoito eikä kasvojen piirteitä ole tarkoitus muokata tällä hoidolla. Suositeltuun hoitoprotokollaan kuuluu kaksi hoitokertaa kahden kuukauden välillä. Viscoderm® Hydrobooster viedään ihoon pinnallisilla pistoksilla.

Varausehdot

Varaamalla ajan hyväksyt samalla myös varausehdot.

 • Voit peruuttaa aikasi veloituksetta 48 tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista palveluntarjoalla on oikeus periä 75% varatun palvelun hinnasta.
 • Äkillisissä sairastapauksissa ajan voi siirtää yhden kerran veloituksetta, mutta sairastapauksen vuoksi siirrettyä aikaa ei voi enää uudestaan siirtää tai peruuttaa veloituksetta. Sairastapauksissa ajansiirto tulee tehdä heti tai aika katsotaan peruutetuksi ja tällöin veloitamme varausehtojen mukaisen maksun.
 • Äkillisen sairastapauksen vuoksi tehty ajansiirto tulee tehdä samalle tekijälle kuin mille alkuperäinenkin ajanvaraus on ollut.
 • Kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme 100% palvelun hinnan.
 • Jos joudut peruuttamaan jo valmiiksi maksetun palvelun alle 48h, koskee sitä samat peruutusehdot ja uusi aika on maksullinen.
 • Myös ilmaisia konsultaatioaikoja koskee peruutusehdot. Jos ilmaisen konsultaation ajan peruuttaa alle 48h tai jättää kokonaan peruuttamatta, veloitamme näissä tapauksissa ajoista 50€.
 • Jos ajanvarauksen peruutuslinkki (peruutus alle 48h) ei enää toimi ja peruutukselle tulee tarve esimerkiksi viikonlopun aikana liikkeen ollessa kiinni, peruutus tulee tehdä sähköpostitse info@editbeauty.fi.
 • Aukiolojen puitteissa peruutukset tulee tehdä soittamalla numeroon 050 321 1328.
 • Mahdollinen laskutuslisä on 5€ laskulta.

Haluaisitko editin sisäpiiriläiseksi?

Tilaamalla uutiskirjeemme, tulet Editin sisäpiiriläiseksi ja kuulet ensimmäisten joukossa vaihtuvista eduista, uusimmista palveluista, arvonnoista sekä pääset nauttimaan erikoistarjouksista!

Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään, on maksutonta ja sen voi perua koska vaan.