Ajanvaraus & Edut

Ole hyvä & siirry TÄSTÄ tekemään varauksesi.

Voit varata ajan myös soittamalla meille.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää varauksestasi.

Loppuvuoden hintahulinat

Tarjoushintaiset palvelut ovat voimassa vain 20.10.-31.12.2022 välisen ajan. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Viscoderm® Hydrobooster – Skin Booster hoito

Cellbooster® mesoterapia

Varausehdot

Varaamalla ajan hyväksyt samalla myös varausehdot.

Voit peruuttaa aikasi veloituksetta 48 tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista palveluntarjoalla on oikeus periä 75% varatun palvelun hinnasta.

Äkillisissä sairastapauksissa ajan voi siirtää yhden kerran veloituksetta, mutta sairastapauksen vuoksi siirrettyä aikaa ei voi enää uudestaan siirtää tai peruuttaa veloituksetta. Sairastapauksissa ajansiirto tulee tehdä heti tai aika katsotaan peruutetuksi ja tällöin veloitamme varausehtojen mukaisen maksun.

Äkillisen sairastapauksen vuoksi tehty ajansiirto tulee tehdä samalle tekijälle kuin mille alkuperäinenkin ajanvaraus on ollut.

Kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme 100% palvelun hinnan.

Jos joudut peruuttamaan jo valmiiksi maksetun palvelun alle 48h, koskee sitä samat peruutusehdot ja uusi aika on maksullinen.

Myös ilmaisia konsultaatioaikoja koskee peruutusehdot. Jos ilmaisen konsultaation ajan peruuttaa alle 48h tai jättää kokonaan peruuttamatta, veloitamme näissä tapauksissa ajoista 50€.

Jos ajanvarauksen peruutuslinkki (peruutus alle 48h) ei enää toimi ja peruutukselle tulee tarve esimerkiksi viikonlopun aikana liikkeen ollessa kiinni, peruutus tulee tehdä sähköpostitse info@editbeauty.fi.

Aukiolojen puitteissa peruutukset tulee tehdä soittamalla numeroon 050 321 1328.

Mahdollinen laskutuslisä on 5€ laskulta.