medik8-tuotteet
Edit Beauty Lounge

Edit Beauty Lounge

MEDIK8 BEAUTIFUL SKIN FOR LIFE – Kaunis iho läpi elämän

Kaunis iho läpi elämän on Medik8 brändin tavoite ja siksi mekin Edit Beauty Loungessa valitsimme tämän tuotesarjan. Haluamme auttaa ihmisiä saavuttamaan ja ylläpitämään terveen sekä kauniin ihon. Yhdessä Medik8 tuoteperheen kanssa tämä on mahdollista. Sarja sisältää erittäin tehokkaat ja ihon kuntoa parantavat ammattilaishoidot sekä kotihoitoon löytyy kattava valikoima ylellisiä tuotteita. Medik8 ja sen tuotteet on voittanut lukuisia palkintoja niin Suomessa kuin ympäri maailmaa.

Medik8:ssä yhdistyy tuloksellisimmat ja tehokkaimmat lääketieteellisesti todistetut raaka aineet, alan viimeisimmät innovaatiot ja osaaminen, silminnähtävät tulokset sekä ympäristöystävällisyys. Maailmalla laajasti palkittu tutkimustyö on lukuisien patenttien ja palkintojen taustalla.

Medik8 tekee myös hyvänteväisyyttä meillekin rakkaan aiheen parissa. Medik8 käyttää vuosittain tietyn summan tuotoistaan rahoittamaan Zipper-hyväntekeväisyyssäätiötään. Rahat käytetään erilaisiin eläinten hyvinvointiin keskittyviin hankkeisiin.

 

Medik8 on uskomattoman kattava, monipuolinen, kauaskatseinen sekä kehityksellinen brändi, jonka ulottuvuus menee yli ihon hoidon rajojen. Voisimme kirjoittaa samantien yli 10 sivua infoa tästä upeasta tuotesarjasta, mutta päätimme edetä askel kerrallaan. Aloitetaan siitä mitä Medik8 sisältää ja mitä ei.

Medik8 on uskomattoman kattava, monipuolinen, kauaskatseinen sekä kehityksellinen brändi, jonka ulottuvuus menee yli ihon hoidon rajojen. Voisimme kirjoittaa samantien yli 10 sivua infoa tästä upeasta tuotesarjasta, mutta päätimme edetä askel kerrallaan. Aloitetaan siitä mitä Medik8 sisältää ja mitä ei.

 

MITÄ MEDIK8 SISÄLTÄÄ

Vuosien tuotekehittelykokemuksen kautta Medik8 tietää tarkalleen, mitä tuotteisiin pitäisi laittaa ja mitä raaka-aineita välttää. Pienempänä tuottajana Medik8 pystyy tekemään melko nopeita muutoksia sekä hienosäätöä tuotteisiin uusimpien tietojen ja tulosten mukaan.

Saatavilla on kirjaimellisesti tuhansia raaka-aineita. Erinomaisuus ei synny vain oikeiden raaka-aineiden valinnasta, vaan myös tavasta, jolla ne yhdistetään tuotteeseen. Kaikki Medik8 hoitosarjojen tuotteet koostuvat tiettyjen raaka-aineiden perusrungosta. Esimerkiksi oxyresveratrolia käytetään kirkastavissa tuotteissa sekä salisyylihappoa epäpuhtauksia poistavissa tuotteissa. Raaka-aineet ovat tarkasti valikoituja niiden tutkimustulosten perusteella. Näin taataan kaikkien tuotteiden poikkeuksellinen tuloksellisuus.

Medik8 on ELÄINKOKEETONTA KOSMETIIKKAA. He eivät koskaan tee eläinkokeita, eikä pyydä muita yhtiöitä tekemään niitä heidän puolesta.

Medik8 on 100% PARABEENITON. Säilöntäaineet ovat olennainen osa jokaista kosmetiikkatuotetta – ne estävät tuotteita pilaantumasta ajan mittaan. Säilöntäaineet on mahdollista poistaa joistain tuotteista kokonaan tai voidaan käyttää myös puhtaampia säilöntäainevaihtoehtoja.

Medik8 on VEGAANINEN. Vegaaninen ihonhoitorutiini on hyväksi sekä planeetallemme että ihollesi. Kaikki Meidk8-tuotteet sopivat vegaaneille eivätkä sisällä mitään eläinperäistä.

Medik8 on TIEDE VS LUONTO. Luonto tarjoaa useita tehokkaita ja ihoa hyödyttäviä raaka-aineita. Mutta raja tieteen ja luonnon välillä ei välttämättä olekaan niin selvä kuin luulet. Useita tehokkaita ja turvallisia raaka-aineita löytyy luonnosta, kuten esimerkiksi A- ja C-vitamiinia, mutta saadaksemme raaka-aineesta vain ihoa hyödyttävä osa käyttöön, on käytettävä tieteellistä käsittelyä. Tämä käsittely ei takaa vain paranneltua tehokkuutta sekä puhtautta, mutta myös vähentää ihoärsytyksen ja reaktioiden mahdollisuutta. Tiede ei ole vihollinen.

Medik8 VALITSEE RAAKA-AINEET TARKASTI. Medik8 tutkii huolellisesti jokaisen raaka-aineen, jota käyttää tuotteissaan. Tähän kuuluu tutkimustulosten lukeminen sekä tietenkin kaikkien säännöksiin liittyvien näkökulmien tarkistaminen.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Medik8 tuotteisiin ja hoitoihin Edit Beauty Loungeen!
Jos haluat lukea nyt heti jo lisää tästä mahtavasta sarjasta, klikkaa tästä!

Jaa postaus