Meikit & Kampaukset

Juhlat ovat ihana osa elämää ja niiden tunnelmaan virittäydytään jo laittautuessa. Meillä Editissä Saat tärkeänä päivänäsi meikin sekä kampauksen ja Voit itse keskittyä vain ihanan päivän fiilistelyyn

JUHLAMEIKKI

Juhlameikki toteutetaan täysin asiakkaan toiveiden mukaan, joillekin tämä tarkoittaa kevyen kuulasta lopputulosta, joillekin taas intensiivistä smokey eys -tyyliä. Oli fiiliksesi sitten kimalteleva glitter tai hillitty classy, niin voit luottaa siihen, että toteutamme juhlameikin Toiveidesi mukaan.

HÄÄMEIKKI

Jokainen haluaa olla parhaimmillaan hääpäivänä. Häämeikin tulee kestää ilon kyyneleet ja onnen suukot. Häämeikkiin käytämme rauhassa yhteistä suunnitteluaikaa. Tämä takaa kauniin, kestävän ja kantajan näköisen lopputuloksen. Häämeikkiin sisältyy kaikki meikkiin käytettävät tuotteet sekä halutessa irtoripset.

PHOTO READY

Tämä palvelu on sulhaselle, best manille tai juhlijalle, joka haluaa ihon näyttävän hyvälle kuvissa. Teemme kantajan näköisen tasoituksen ihon sävyyn, ulottuen aina korville ja kaulalle ( nämä usein erottuvat kuvissa jännityksen takia punaisena). Halutessa lisäämme pohjaan vielä häivytyksiä ja korostuksia.

JUHLAKAMPAUS

Juhlakampaus toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen. Kampauksia tehdessä tulee kuitenkin ottaa huomioon mihin hiusten paksuus ja pituus riittää. Suunnitellaan kampauksesi yhdessä, Voit kuitenkin ideoiden tueksi näyttää kuvia toivomastasi lopputuloksesta. Varaamme kampauksien tekoon aina myös suunnitteluaikaa tarpeeksi.

Teemme kampaukset puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin. Voit pestä hiuksesi edellisenä iltana tai samana aamuna, kun saavut kampaukseen. Laitathan jakauksen pesun jälkeen siihen kohtaan missä haluat sen kampauksessa olevan.

Jos Sinulla on lyhyet hiukset, valitsethan föönikaumpauksen.

HÄÄKAMPAUS

Jokainen haluaa olla parhaimmillaan hääpäivänä. Hääkampauksen tulee olla kestävä ja näyttää hyvältä kuvissa. Me toteutamme hääkampauksesi toiveidesi mukaan, koko päivän kestävänä kokonaisuutena. Sinulla on mahdollisuus varata aika myös koekampaukseen, jos näin haluat. Varaamme aikaa reilusti, jotta voimme rauhassa toteuttaa unelmapäiväsi kampauksen.

Tiedustelut ja varaukset puhelimitse tai sähköpostilla.

FÖÖNIKAMPAUS

Kun haluat arkeesi luksusta tai viimeistellymmän lookin esimerkiksi tapaamiseen, on föönikampaus loistava valinta. Tämä palvelu sisältää pesun, föönauksen ja viimeistelyn muotoiluraudalla/kihartimella.

Tiedustelut ja varaukset puhelimitse tai sähköpostilla.

PIKAKAMPAUS

Pikakampaus tehdään puhtaaseen ja kuivaan hiukseen. Kampauksessa käytetään nopeita, yksinkertaisempia ja kevyempiä tekniikoita. Kaikkiin hiuspituuksiin varataan sama aika, joten teemme sellaisen pikakampauksen kuin ajassa ehtii.

Jos toiveenasi on juhlavampi sekä viimeistellympi kampaus ja mikäli sinulla on tarkempi toive millaista kampausta toivot, valitsethan tämän sijasta juhlakampauksen.