Kosmetologi

Edit Beauty Loungen kosmetologipalveluista löydät kattavan ja laadukkaan valikoiman erilaisia palveluita, kuten kasvohoitoja, ripsipalveluita, sokerointeja sekä kestovärit ripsille & kulmille. Anna aikaa itsellesi ja tule hemmotteluun!

Kasvohoidot

The Moment

Medik8

Saat sekä ansaitun hemmotteluhetken itsellesi, että Medik8 ammattilaisten avun ja ohjeet juuri sinun iho-ongelmiasi koskien. Laajasta valikoimastamme löydät nuorentavia kasvohoitoja, hemmottelevia silmänympäryshoitoja sekä korkeatasoisia kuorintoja, joista jokainen löytää itselleen sopivan. Parhaiden hyötyjen saamiseksi suosittelemme kolmen tai kuuden hoidon sarjaa yhdistettäväksi sinulle suunniteltuun ihonhoitorutiiniin.

Medik8 on ammattimainen ihonhoitobrändi. Uskomme, että saavutat ihollesi parhaiten haluamasi tulokset, kun käyt hoitolassamme säännöllisissä Medik8-kasvohoidoissa. Jatkamalla hoidon jälkeen räätälöityä Medik8-ihonhoitorutiiniasi kotona, saavutat uskomattomat tulokset.

Kaikki Medik8 kasvohoitokokonaisuudet sisältävät kaksoispuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, kasvo-, kaula- & hartiahieronnan, naamion, seerumit, kosteusvoiteet sekä aurinkosuojan ja kotihoito-ohjeet.

Annamme mukaan myös aina A-vitamiiniseuuminäytteen, joka tulee käyttää illalla ennen yövoidetta.

Medik8:n signature-kasvohoito. Innovatiivinen, ihoa nuorentava kasvohoito tarjoaa välittömiä ja näkyviä tuloksia.

Kasvohoidon vaikuttavat aineet, kärsimyskukka- ja karpalouute toimivat harmoniassa, syväpuhdistaen ja rauhoittaen ihoa. Ihosta tulee puhtaan ja raikkaan näköinen.

Ihohuokosia supistava hoito. Tehokkaat aktiiviaineet tekevät ihosta tasaisen ja virheettömän.

Kokonaisvaltainen ihon tehokosteuttaja. Erinomainen hoito ravitsemaan erittäin kuivaa ja kosteusköyhää ihoa.

Ammattimaisen tehokas kasvohoito rauhoittaa herkistynyttä ja tulehtunutta ihoa tehden ihosta miellyttävän tuntuisen ja kosteutetun.

Meillä on myynnissä CSA PHILOSOPHY KIT -tuotepakkaus, josta löytyy kaikki tarvittava kotihoitoon ennen ja jälkeen kasvohoidon.

CSA PHILOSOPHY KIT  -tuotepakkaus maksaa 164€ ja sisältää 4 tuotetta; Surface Radiance Cleanse puhdistusgeelin, C-Tetra päiväseerumin, Advanced Day Total Protect™ (SPF30) suojavoiteen ja Retinol 3TR Intense™ -yöseerumin.

kemialliset kuorinnat

Make me Glow

Medik8 on kehittänyt monipuolisen valikoiman kuorintahoitoja. Ne sisältävät Time Release -teknologian, joka minimoi ihoärsytystä sekä tekee hoidosta miellyttävämmän tuntuisen.

Saadaksesi kuorinnasta kaiken hyödyn irti, ennen kemiallista kuorintaa ihoa tulee esivalmistella CSA-filosofialla vähintään kahden viikon ajan. C- ja A-vitamiini pystyvät todistetusti tehostamaan ihosolujen uusiutumista, joka vähentää kuorintojen jälkeistä toipumisaikaa. Käytä C-Tetra®-seerumiamme (tai jotain muuta monista C-vitamiinituotteistamme) joka aamu vähintään 2 viikkoa ennen kuorintaa. Lisää ihollesi iltaisin myös A-vitamiinia Crystal Retinal 3™-muodossa, tai valitse jokin muu A-vitamiiniseerumeistamme saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

Kuorinnat voivat aiheuttaa lievää epämukavuutta sekä hetkellistä punoitusta. Se riippuu käytetyn kuorinnan vahvuudesta. Ennen kaikkea rentoudu hoidon aikana. Kuorintahoito antaa sinulle hetken nauttia itsesi hemmottelusta, joten nauti rauhoittavasta ja rentouttavasta tunteesta.

Kaikkien kuorintahoitojemme jälkeen käytämme Ultimate Recovery™ Bio-Cellulose Mask -kasvonaamiota, joka välittömästi viilentää, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa.

Viikko kuorinnan jälkeen ihosi on kuin vastasyntyneellä, ja sitä tulee hoitaa samalla varovaisuudella sekä huolella. Kun ihon oma luontainen suoja on vahingoittunut, voivat ympäristötekijät aiheuttaa helpommin vahinkoa. Suojaa siis ihoasi auringolta käyttämällä laajakirjoista SPF 30 aurinkosuojaa, kuten Physical Sunscreenia, sekä käytä hellävaraista puhdistusainetta kuten Calmwise™ Soothing Cleanseria. A-vitamiiniseerumi auttaa nopeuttamaan ihon palautumisprosessia. A-vitamiinin käyttö tulisi jatkaa heti kuorintapäivänä. Suosittelemme myös rauhoittavan Calmwise™ seerumin käyttöä ihon oman suojan palauttamiseksi. Vältä AHA- ja BHA-happojen käyttöä viikko kuorintasi jälkeen.

Ihon kosteuttaminen on avainasemassa paranemisprosessissa. Lisää Hydr8™ B5-seerumi ihonhoitorutiiniisi, ja levitä se kosteusvoiteesi alle lisätäksesi veden määrää ihossasi. Viimeistele ihosi kosteutus hoitavalla Ultimate Recovery-voiteella, joka muodostaa iholle suojaavan kalvon; korjaten ihon luonnollista suojaa. Lisäksi käytä vielä Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask-kangasnaamiota (saatavilla myös kotiin vietäväksi) kosteuttaaksesi ja rauhoittaaksesi herkkää ja vaurioitunutta ihoa.

NÄIDEN NEUVOJEN SAATTELEMANA, VARAA VALITSEMASI KUORINTAHOITO JA NÄE TULOKSET ITSE.

Kaikki Medik8 kemialliset kuorintahoitokokonaisuudet sisältävät kaksoispuhdistuksen, happokuorinan, neutraloinnin, rauhoittavan seerumin & naamio, c-vitamiini seerumin, loppuhoitovoiteen ja kotihoito-ohjeet. Annamme mukaan myös aina A-vitamiiniseuuminäytteen, joka tulee käyttää illalla ennen yövoidetta.

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

Kuorinta, joka soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja iholle, jolla on taipumusta punoitukseen. Kuorinta tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon. Voit yhdistää silmienympäryshoidon minkä tahansa kemiallisen kuorinnan kanssa.

Meillä on myynnissä POST-TRATMENT KIT -tuotepakkaus, josta löytyy kaikki tarvittava kotihoitoon.

POST-TRATMENT KIT maksaa 43€ ja sisältää Calmiwise Soothing puhdistusvaahdon, Hydr8 B5-seerumin, Ultimate Recovery voiteen ja Physical Sunscreen aurinkosuojan.

LISÄPALVELUT

Something Extra For Me

LISÄPALVELUT -
VARATTAVISSA VAIN TOISEN PALVELUN YHTEYDESSÄ

Voit valita lisäpalveluistamme jotain pientä extraa kasvohoitoosi tai esimerkiksi yhdistää ripsien & kulmien värjäyksen sokerointiaikasi kanssa.

DERMA SR COSMECEUTICALS

Youth Has No Age

Koneellinen Mikroneulaus & AHA-happokuorinta

Turvallinen ja tehokas koneellinen mikroneulaus on ihonhoitomenetelmä Sinulle,  joka haluat terveemmän ja nuoremman näköisen ihon. Derma SR -hoidossa ihoon tehdään tuhansia pieniä mikroaukkoja, joiden kautta viedään aktiivisia ainesosia syvälle ihokudokseen -juuri sinne missä ne vaikuttavat parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat sekä muodostavat uusia kollageeni- ja elastaanikuituja ihokudokseen.

Koneellinen mikroneulaus ja AHA-happokuorinta sisältää alkupuhdistuksen, ihon desinfioinnin, glykolihappokuorinnan, neulauksen tehoaineineen, rauhoittavan naamion, loppuhoitovoiteet sekä kotihoito-ohjeet.

DERMA SR -ARPIKÄSITTELYT

Derma SR -arpihoidolla saadaan parhaat tulokset tekemällä intensiivinen sarjahoito. Arpihoidolla voidaan häivyttää ja pehmentää tehokkaasti arpia koko kehon alueella. Plastiikkakirurgisten toimenpiteiden jättämät arvet, muut leikkausarvet, aknearvet sekä palovammat. Arpihoito tehoaa myös vanhoihin arpiin sekä raskausarpiin. Voit varata ilmaisen konsultaation, jossa arvioimme käsittelyjen määrän.

HOIDOLLISET PIGMENTOINNIT- MAMILLA TATUAATIO

Mamilla tatuaatio eli nännipihan pigmentointi on tärkeä osa modernia rintarekonstruktiota. Se viimeistelee uusiorakennetun rinnan luonnollisen näköiseksi. Tatuointi ei ole pelkästään kosmeettinen, vaan vaikuttaa myös potilaan minäkuvaa kohentavasti.

Mamilla tatuaatio käsittää nännin ja nännipihan tatuoimisen, joka jäljittelee toisessa rinnassa mahdollisesti olemassa olevaa omaa nänniä ja nännipihaa. Tapauksissa, joissa potilaalle on rakennettu molemmat rinnat plastiikkakirurgisesti, tatuoinnit asettuvat luonnollisesti niihin kohtiin, joihin plastiikkakirurgi on ennen tatuiontitoimenpidettä tehnyt nännirekonstruktiot.

Rintatatuointi vaatii kahdesta kolmeen vastaanottokäyntiä, joiden suositeltava aikaväli on vähintään 6 vko:a. Ihon uusiutumisen myötä rintatatuointi haalistuu. Kohennus voi olla tarpeen aina noin 3-6 vuoden välein. Ihon uusiutumisprosessi on hyvin yksilökohtaista, joten tarkkaa aikajanaa on vaikea määrittää. Normaalisti yksi käsittelykerta vie noin 1-1,5h. Muistutamme, että käytössämme ovat täysin puhtaat & synteettiset & turvalliset Swiss Color® -väripigmentit.

kestovärit

Natural beauty

Kestovärjäyksessä värjätään asiakkaan omat ripset ja/tai kulmakarvat. Kestövärisävyissä valikoimassamme on vaaleanruskea, ruskea, harmaa, musta ja sinimusta. Sekoittelemalla sävyjä löytyy varmasti jokaiselle sopiva sävy. Käytössämme on ollut jo 10 vuotta Hairwell -sarjan kestovärit, jotka ovat tarkoitettu ammattikäyttöön.

Ikäraja kestovärjäykseen on 16-vuotta.

LASH & BROW LIFT

Natural beauty

Tässä on täydellinen vaihtoehto, jos päivittäinen ripsien taivuttaminen tai ripsienpidennykset eivät ole Sinun juttusi. Lash Lift menetelmästä käytetään myös nimitystä ripsien kestotaivutus. Taivuttamalla omia luonnon ripsiä kauniissa kaaressa ylöspäin, saadaan upeasti avattua katsetta. Lash lift tehdään joustavien silikonityynyjen avulla, joiden päälle omat ripset kevyesti liimataan vesiliukoisella liimalla. Silikonityynyjä on eri kokoja, joten jokaiselle ripsen pituudelle ja vahvuudelle löytyy omansa. Taivutus häviää luonnollisesti ripsien uusiutuessa, kesto jopa 8 viikkoa. Meillä Edit Beauty Loungessa palveluun kuuluu aina myös ripsiä vahvista ja hoitava käsittely sekä ripsien & kulmien kestovärjäys, jos asiakas näin haluaa.

Ikäraja Lash Lift palveluun on 16-vuotta.

Suositulla Brow Lift menetelmällä saadaan vallattomat kulmakarvat
kuriin. Kulmakarvat ovat kasvojesi raamit, tällä kivuttomalla
toimenpiteellä saamme siistin sekä luonnollisen tai näyttävän ilmeen
viimeistelemään arki-ilmettäsi ja meikkiäsi. Brow Liftillä pystymme
korjaamaan kulmakarvojen muuttunutta tai luonnollista kasvusuuntaa. Brow
Lift käsittely häviää kulmakarvoista karvojen luonnollisen uusiutumisen
myötä, kesto 4-6 viikkoa.

Ikäraja Brow Lift palveluun on 16-vuotta.

RIPSIPALVELUT

Just Give Me Lashes

Volyymiripsissä omiin luonnon ripsiin kiinnitetään synteettisiä ripsikuituja ripsiliimalla. Volyymi-nimitys tulee siitä, että yhteen luonnon ripseen kiinnitetään ripsikuituviuhka, joka muodostuu 2-6 kuidusta. Se kuinka monta kuitua aina yksi viuhka voi sisältää, riippuu ensisijaisesti luonnon ripsen vahvuudesta ja pituudesta, mutta myös halutusta lopputuloksesta. Volyymiripsien lopputulos voi olla höynen kevyt tai intensiivisen näyttävä.

Volyymiviuhka putoaa luonnonripsen uusiutumisen myötä pois, toki joskus vain pelkkä viuhkakin voi irrota. Luonnon ripset elävät keskimäärin noin 90 päivää. Ihmisellä on koko ajan eri kasvuvaiheissa olevia ripsiä, tästä syystä jokaikinen päivä ripsiä irtoaa 1-3 kappaletta per silmä. Tämän vuoksi volyymiripsiä tulisi huoltaa keskimäärin kolmen viikon välein. Huollossa uusiin, kasvaneisiin luonnonripsiin kiinnitetään volyymiviuhkat. Huoltamalla ripsesi säännöllisesti, saat pidettyä ripsirivistösi kauniina koko ajan. Haluamme muistuttaa, että varatessasi ripsihuoltoaikaa, että aikasi on valittu sen mukaan kuinka pitkä aika edellisestä huollosta on.

Ripsipalveluissamme panostamme laatuun ja oikeaan tekniikkaan. Ripsienpidennysten laitto ei kuulu koskaan tuntua epämukavalta hoidolta, eikä laittamisen jälkeen kuulu tuntua nipistystä, kiristystä tai kipua. Käytössämme on EU:n hyväksymät ripsituotteet.

Ikäraja ripsipalveluihin on 16-vuotta.

Päivittäin ripsiin ja erityisesti ripsirajaan kertyy mm. ihon omaa rasvaa, meikkiä, ilmansaasteita, pölyä sekä kyynelnestettä. Nämä kaikki aineet tukkivat ripsien luonnollisen kasvuympäristön ja toiminnot sekä muodostavat rähmää. Pahimmassa tapauksessa tämä altistaa tulehduksille, kuten blefariitille sekä myös talipunkille. Myös huono hygienia heikentää luonnon ripsiä.  Volyymiripset pysyvät paremmin, kun niitä puhdistetaan säännöllisesti. Se myös pitää omat ripset vahvoina, kun lika ei rasita niitä. Luonnon ripsien ollessa täysin puhtaat, myös liima imeytyy niihin paremmin ja näin ollen saadaan luotua vahva liimasidos jokaisessa huollossa.

Ripsien säännöllinen pesu ja harjaus ovat ainoat asiat, joita Sinun tulee tehdä, jotta pidennyksesi pysyvät kauniina koko huoltovälin. Myös voimakasta silmien hankausta tulisi välttää.  
Meillä Editissä uusien volyymiripsien laittoon kuulu aina pidennyksille suunniteltu pesuvaahtoa, pesua helpottava ja tehostava pehmeä pesuharja sekä ripsiharja. Jotta voimme antaa takuun työllemme, tulee ripsiä hoitaa ohjeen mukaan.

 1. Kastele ripset ensin vedellä.
 2. Annostele puhdistusvaahtoa pesuharjalle (tai sormille).
 3. Puhdista ripset harjalla luomirajasta alaspäin suuntautuvilla liikkeillä. Käy koko ripsiraja muutaman kerran läpi. Muista kevyet otteet, varsinkin jos käytät sormiasi.
 4. Huuhtele runsaalla vedellä.
 5. Kuivaa ripset kevyesti taputellen.
 6. Harjaa ripset, mutta odota hetki, jotta kuidut ovat kunnolla kuivuneet —> viuhkat aukeavat paremmin.

SOKEROINNIT

Silky & Smooth

Käytämme sokeroidessa vegaanista Alexandria Professional sokeritahnaa, jolla poistamme häiritsevät ihokarvat. Karvanpoiston lisäksi sokerointi on ihoa puhdistava ja kuoriva hoito. Sokerointitahna sisältää pääasiassa vettä, sokeria ja sitruunamehua. Sokerilla voidaan poistaa jopa 2mm pituista karvaa, mutta varmistaaksemme loistavan lopputuloksen, suosittelemme 5mm pituutta poistettaviin karvoihin. Säännöllinen sokerointi hidastaa karvankasvua sekä heikentää ja vaalentaa karvanlaatua. Lämminvaha on käytössämme VAIN kulmien, ylähuulen ja leaun alueen karvanpoistossa.

Swiss Color®

KESTOPIGMENTOINNIT

Color Me Up

Edit Beauty Loungessa teemme kaikki kestopigmentointimme täysin puhtailla ja synteettisillä Swiss Color® pigmenteillä. Voit varata ajan ILMAISEEN konsultaatioon, jos haluat päästä esittämään kysymyksiä ja suunnittelemaan pigmentointisi ennen varsinaista aikaa. Suosittelemme konsultaatio aikaa kaikille, mutta erityisesti, jos sinulla on ennestään vanhat pigmentoinnit. Huomioithan, että ajanvaraus aika on sitova, vaikka palvelu on maksuton. Peruuttamatta jätetyistä konsultaatioajoista perimme 50 €.

Ikäraja kestopigmentointeihin on 18-vuotta.

Powder -tekniikassa koko kulma väritetään, mutta puuterimaisen pehmeästi. Shadow -tekniikassa on puuteritekniikkaa intensiivisempi lopputulos. Sinun ei tarvitse tietää kumman lopputuloksen haluat, kun varaat palvelun, kulmat suunnitellaan aina yhdessä ennen työn toteuttamista.

Lip Blush -menetelmässä koko huuli sävytetään, mutta kevyesti, nudemaisesti. Tarkoituksena on saada pehmeä, liukuva sävy, joka tuo selkeyttä ja tarkkuutta huuliin.

Full Lips -menetelmässä koko huuli sävytetään näkyvämmin kuin Lip Blush tekniikassa. Sävy on näkyvämpi ja intensiivisempi.

 • Seuraavaan 24 tuntiin et saa koskea, kastella etkä laittaa kestopigmentoinnin päälle mitään rasvoja tai kosmetiikkaa.
 • Vältä alueen runsasta kastelua sekä voimakasta hikoilua pigmentoinnin laitosta seuraavat 48h.
 • 24h toimenpiteen jälkeen —> Laita hoitovoidetta vain tarvittaessa pigmentoidulle alueelle (Grazia cream), varsinkin kesäaikaan suosittelemme kuivaparantumista.
 • Jos käytät voidetta, niin käytä sitä erittäin kevyesti ja enintään 7 vuorokautta, max. 2 kertaa päivässä (aamuin ja illoin).
 • Lievää rupea/kuorta kehittyy käsitellylle alueelle tulevina päivinä ja väri näyttää vielä tummemmalta.
 • Rupi/kuori ei pysy kokonaisena, vaan halkeilee, älä siis säikähdä sitä.
 • Hiutaleita (lievää ”kuorta”/”rupea”) ei saa raapia, rapsuttaa, hangata tai nyppiä pois.
 • Ruven pois rapsuttaminen estää pigmentin jäämisen kudokseen ja lopputulos on epätasainen sekä voi aiheuttaa arpikudosta.
 • Pysyvä lopputulos on jopa 30% vaaleampi kuin ensimmäisten vuorokausien aikana.
 • Älä käytä muita kosmeettisia tuotteita pigmentoidulla alueella paitsi hoitovoidetta ja sitäkin vain tarvittaessa.

 • Älä käytä alueella myöskään saippuaa tai öljyjä.

 • Älä raavi tai hankaa pyyhkeellä käsiteltyjä alueita.

 • Alue voidaan kevyesti taputella.

 • Anna lievän ruven/kuoren irtoa itsestään.

 • Muista mitä huolellisemmin hoidat nyt, sitä kauemmin ja paremmin väri kestää iholla.

 • Et saa käydä solariumissa ja Sinun tulee välttää suoraa altistumista auringolle n. 2 viikon ajan, koska molemmat saattavat aiheuttaa alueen hyperpigmentoitumista (maksaläiskiä).

 • Ruven lähdettyä suojaa kulmia vähintään 4vkon ajan SPF 30-50 voiteella.

 • Uimahalli ja saunominen; Näitä tulisi välttää, kunnes kaikki ”rupi/kuori” on lähtenyt.

 • Älä kuori käsiteltyä aluetta 4 viikkoon.

 • Vältä kaikkia kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä, kuten ripsien pidennysten laitto/huolto, kasvohoidot, hieronnat jne. niin kauan kuin rupi/kuori on kulmissa.

 • Jos Sinulla on huuliherpestaipumus, viimeistään tässä vaiheessa Sinun tulee aloittaa estolääkitys. Sen saat apteekista ilman reseptiä
 • Huulia voit rasvailla edeltävää ohjeistusta enemmän, jolloin vältät kiristävän tunteen
 • Vältä suutelua (varsinkin parrasta siirtyy helposti bakteereita)
 • Älä suunnittele käyntiä hammaslääkärille muutamaan päivään, koska käsitellyllä alueella on hieno rupi
 • Myöhemmin auringonoton aikana on syytä käyttää UV-suojakerrointa huulille

KESTOPIGMENTOINTIEN POISTO

or Erase Me

Onko Sinulla pieleen menneet kestopigmentoinnit tai microblading -kulmakarvat? Haluaisitko tehdä osittaisen tai täydellisen pigmentoinnin poiston?

Poistaminen on aina vaikeampaa kuin pigmentin vieminen ihoon, jolloin poistotulos riippuu siitä, onko kestopigmentoinnit tehty ammattimaisesti. Ikävä kyllä ammattitaidottomasti tehdyt kestopigmentoinnit tehdään usein liian syvälle, ihon syvempiin kerroksiin tai itse työmenetelmä on aiheuttanut arpikudosta, joilloin pigmentti on todennäköisimmin arpien alla ihossa.

Meillä on olemassa kaksi erilaista menetelmää poiston tekemiseen, Color X sekä NaCl poisto.

ILMAISEN konsultaation aikana yhdessä mietimme kanssasi Sinulle sopivimman menetelmän, käymällä läpi työvaiheet ja saavutettavissa olevat tulokset yksityiskohtaisesti.

 • Color X -hoito on kestopigmentoinnin poistoon kosmeettisesti patentoitu poistomenetelmä, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. 
 • Menetelmä perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme.
 • Yleensä poistotoimenpide aiheuttaa vähemmän kipua kuin itse kestopigmentointi tai microblading.
 • Pigmentoidulle alueelle tehdään ensin mikroaukkoja, jonka jälkeen iholle levitetään fysiologista maitohappoa.
 • Poistoaine aiheuttaa makrofagien (raadonsyöjäsolujen) reaktion ja ne alkavat luovuttamaan värihiukkasia (pigmentointiväriä) eli elimistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.
 • Käsitellylle alueelle muodostuu rupi, joka kestää iholla noin 10 vuorokautta.
 • Käsittely voidaan uusia aikaisintaan 8 viikon kuluttua.
 • Huomioithan, ettei kaikkea pigmenttiä pystytä poistamaan yhdellä käsittelyllä.
 • NaCl poistomenetelmässä tarkoituksena nopeuttaa ihon normaalia prosessia käsitellä pigmentointiväriä pois ihosta.
 • Pigmentoidulle alueelle tehdään mikroaukkoja sekä viedään samalla ihoon NaCl -liuosta eli keittosuolaliuosta. Tämä nopeuttaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia.

 

Seuraa näitä hoito-ohjeita tarkasti, jotta ihosi pääsee parantumaan sekä uusiutumaan mahdollisimman hyvin.

 • Pidä hoidettu alue kuivana kahdesta kolmeen päivää.
 • Pidä käsitellyn alueen ympäröivä iho puhtaana. 
 • Älä myöskään harrasta hikiliikuntaa näiden 2-3 ensimmäisen päivän aikana, jotta alue pysyy mahdollisimman puhtaana ja kuivana.
 • Suojaa hoidettu alue aina auringolle altistumiselta!
 • Paranemisprosessin aikana suojattava ulosmentäessä, esimerkiksi aurinkolaseilla.
 • Ruven putoamisen jälkeen, käytä suojakerroinvoidetta, vähintään SPF30 / fysikaalista aurinkosuojaa. 
 • Älä koskettele tai raavi hoidettua aluetta.
 • Älä yritä poistaa rupea missään tapauksessa, koska se lisää tulehtumisen sekä arpikudoksen riskiä
 • Anna alueen hengittää, älä siis peitä rupea millään. 
 • Kun rupi on lähtenyt pois, käytä arpihoitovoidetta (annetaan mukaan) päivittäin, kevyesti aamuin ja illoin noin 10 päivän ajan varmistamaan parhaan mahdollisen tuloksen.